האגודה

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #161060 הגב
      ???
      משתתף

שלום לכם אנשי האגודה!
      מאז שגיליתי כי האגודה קיימת חשבתי להצטרף, אך למרבה הצער, ספקות, אירועים בחיי וכליאה זמנית במוסד לחולי נפש מנעו זאת ממני. עכשיו הגיע זמן האייקון ואני מהרהר שוב בנושא.

לכן אני רוצה לשאול:
      א) האם זה כדאי? האם יש סיכוי שאתקשר עם אנשים מוזרים שקוראים את הספרים שאני קורא, רואים את אותם התוכניות והסרטים שאני רואה ולא מפחדים לדון בכך בפומבי. (אנה לא תשובות של "כן, כן ותביא כבר את הכסף". אעריך כמה תשובות של אנשים שהצטרפו לא מזמן ומרגישים את השינוי.)

ב)אני רוצה גם לתרום לאגודה ולא להיות סתם צופה פסיבי. האם הדבר אפשרי או שכל המקומות לארגון וביצוע באגודה נתפסו על ידי וותיקיה?

ג) מקום מושבי הוא בת ים ועוד אין לי רישיון, לכן התחבורה מהווה די בעיה בשבילי. האם קיימים גרעינים מקומיים (או משהו כזה) באיזורי, שאני לא אצטרך לנסוע כל הזמן לאלוהים יודע לאן?

בתודה מראש, לכל מי שיועיל לכתוב לי בתשובה.
      אודין.

• #166821 הגב
      Boojie
      משתתף

(מצטערת, לא יכולתי להתאפק).
      לדעתי – כן, להצטרף לאגודה זה שווה, ובמיוחד יקבלו אותך בזרועות פתוחות אם אתה רוצה לפעול. זה אחד מהדברים שהאגודה צריכה יותר מכל. לגבי פעילויות מקומיות: עד כמה שאני יודעת, אין כרגע התארגנות מקומית באזור בת-ים, אבל זה בהחלט יכול להיות התחום שבו תבחר לפעול – להקים תא מקומי בבת-ים. יש כמה התארגנויות מקומיות שקשורות לאגודה וישמחו לתרום לך מנסיונן, ואני מאמינה שהאגודה תשמח לתת לך גב (אם כי זה תמיד בכפוף למשאבים ולזמן הפנוי של חברי הועד, שבניגוד לאמונה הפופולרית *אינם* כל יכולים).
      בעיני, הסיבה החשובה ביותר להצטרף לאגודה: כמה שיהיו לאגודה יותר חברים, תהיה לה יותר יכולת לארגן פעילויות, לקדם את המדע הבדיוני לחזית התרבות, להכניס אותו לחומר הלימוד בבתי הספר, לקיים יותר כנסים, להוציא יותר גליונות של המימד העשירי ולשפר אותם, וכן הלאה. אם חשובה לך הפריחה של המדע הבדיוני בארץ מעבר לתועלת האישית שלך מכרטיס החבר, אני מאמינה ששווה לך לעשות כרטיס חבר.

• #166822 הגב
      גל מבולבל
      משתתף
    • #166823 הגב

מלבד התועלת האישית שתצמח לך – הנחות משמעותיות, למשל, קבלת המימד העשירי המשובח מאוד, הודעות על כל הקשור למד"ב ושאר ירקות (כולל דיון מלבב עם הרבה אנשים שחושבים כמוך ואפילו גאים בזה),
      תועיל רבות למד"ב בארץ (כפי שהזכירה בוג'י, ולכן לא אפרט) – ואפילו תזכה בהזדמנות הנדירה * להשפיע * על קהילת וקידום המד"ב בארץ…

אגב, תא מקומי פועל ברחובות, לא רחוק ממקום מגוריך – ואם תהיה מעוניין בהקמת תא באיזור שלך, יש כאן מישהי בעלת נסיון מסויים בהקמת תאים (שהיא, במקרה לגמרי, גם חברת וועד וגם רושמת שורות אלו), שתשמח מאוד מאוד לסייע.

• #166828 הגב
      ???
      משתתף
    • #166829 הגב
      ???
      משתתף

תודה על התגובות של כולם ונתראה בכנס, (אני אביא את הכסף).

• #166853 הגב
      Kipod
      משתתף

אודין… קצת שחוק השם.

הקשב בני לסיפור נאה.
      לפני שנים מספר, כשרק נודע לי על קיומה של הרשת, הייתי משוטט רבות ב-IRC. מה שהיום קוראים אותם צ'טים.
      הייתי מחליף שמות כמו מקלות אוזניים.
      יום אחד, נכנסתי לאיזה חדרון בשם Poseidon. ברגע שנכנסתי בשם זה, התגובה הראשונית שקיבלתי היתה –
      "Oh, no! Not another god!"
      מאז, שמות אלים לגבי הם דבר מוקצה.

למה סיפרתי לך את זה? סתם, חשבתי שתתעניין.

• #166854 הגב
      ???
      משתתף

אני חושב שגם "אורי" או "דני" הם שמות שחוקים למדי (אם כי לא שחוקים כמו אורי19 או דני16). אולי bleezbub.

• #166859 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #166860 הגב
      NY
      משתתף

הרי לך מגוון כינויים שימושיים, פרי המצאתי ברגע זה ממש:

בלעחס
      נבוכדנצר
      תגלת-פלאסר
      ברונטוזאורוס
      חציל
      עמבה
      בורקס
      אףנוזל

וכינוי שעלה בדעתי כרגע אבל הוא טוב מדי ולכן לא אגלה לכם אותו:
      קיפוד

;-)

• #166862 הגב
      ???
      משתתף

מכיוון שמלכי המזרח הקדום נחשבו לאלים, אאלץ לפסול (על פי קיפוד ב, 11) את נבוכדנצר (בבל) ותגלת-פלאסר (אשור).

בלעחס הוא כידוע שם חיבה לשם התנ"כי בלעם ולכן גם הוא נפסל עקב נדושות יתר.

ברונטוזאורוס – פארק היורה (שחוק).

חציל/עמבה/בורקס – מסוכן, עלול לגרום לתגרות עם בעלי דוכני מזון.

אףנוזל – אני לא מבין איך יצור המורכב מ- 70 אחוז מים יכול להגיד שאין בגופו אף נוזל.

לגבי קיפוד, כמובן שאני מסכים כי זהו כינוי מושלם (ואף ארחיק לכת ואגיד כי קיים סיכוי שזהו *ה*כינוי *ה*מושלם בהא הידיעה ווו החיסור).

ואם בניקים (מתחכמים?) עסקינן: אינך חושב שלאור מאורעות ספטמבר האחרון, "NY מאושר" עלול להיות כינוי בלתי הולם?

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: