ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › בוקר טוב לכולם
- This topic has 25 תגובות, 9 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, חודש 1 by Tokyo U.
-
מאתתגובות
-
-
גל מבולבלמשתתף
מספר שאלות לי, לגבי אייקון כמובן:
הראשונה היא לגבי הקרנת גאלאקסי קווסט÷
איך אני יודע אם זכיתי בכרטיס הזוגי ומתי ואיך אני אמור לקבל אותו, אם זכיתי?וקובץ שאלות לגבי אלבום המדב הראשון:
האם אנו, המתנדבים שמוכרים אותו, נקבל
מקבץ פרטים טכניים? כלומר מה משכו, כמה שירים יש שם,
איזה סוג מוזיקה וכו'? האם תהיה בדוכן אפשרות להשמיע
את הדיסק לקונה פוטנציאלי או שמא הגיית השם המפורש
(NY) אמורה להספיק ?שאלתי גם בפורום הכנס אך אשאל גם כאן:
אם אני אביא מצלמת וידאו, האם יש מישהו שיודע
ויהיה מוכן לצלם את תחרות הטירוף הגלאקטי למען
הדורות הבאים, אך חשוב יותר, למען אלו שיפספסו? -
אסטרו-נעמימשתתף
בתנאי שיהיה לי עותק אחר כך
אגב, ה"יקום בפיתה" מומלץ מאוד מאווווווד: למרות שהמוסיקה בו היא לא כוס התה הרגילה שלי (אני חובבת של מוסיקה אירית וג'טרו טל…), נהנתי בהיסטריה מכל שיר שהצלחתי לשים את הטלפיים שלי עליו (ולא נדון כרגע בקושייה "איך הצלחתי"). הוא מכיל תכני מד"ב מאוד משובחים, משעשעים ברובם וממכרים בהיסטריה.
אם כוורת היו מנגנים אך ורק בגיטרה, גיטרה באס, סינתיסייזר ותופים, היה להם סולן אחד והם היו מוציאים תקליט מד"ב, זה היה נשמע פחות או יותר ככה. -
NYמשתתף
אם כן, לגבי האלבום – את רשימת השירים ועוד כמה פרטים תוכל למצוא כאן. קישור זה מופיע גם באתר הכנס, ונתן למצוא בו אף דוגמית סאונד. האלבום כולל תשעה שירים, והנו (כמפורט בדף) הקלטה של הופעת רוק חיה (ובועטת) בחלל העמוק. מובן כי שמות השירים וארכיהם יופיעו גם על עטיפת האלבום.
הרעיון לאפשר את השמעתו בדוכן הוא מצוין, ואני מוכן לנדב את הדיסקמן שלי לצורך העניין – אם כי אבקש מהמתנדבים לשמור עליו יפה. -
גל מבולבלמשתתף
אכן ביקרתי בדף אך לפני יוםיומיים , אך מהר מאוד
זה נשתכח ממני. איתך הסליחה.לגבי הדיסקמן אני בטוח שאף אחד לא ירצה להסתכן
בכך שיפגוש את הזועם בסמטה חשוכה, אפילו שהוא מאושר. -
NYמשתתף
אם כי למעשה, בסופו של דבר, לא נעשה כל שימוש בסינטיסייזר באלבום הסופי. בס, תופים, גיטרה וזהו.
הקלטת ההופעה החיה יצאה מהממת למדי, אם יורשה לי לומר כך בעצמי (זכרי – ההקלטות ששמעת הן חזרות בלבד). עריכה סופית מתבצעת כרגע בתחנת החלל ניר, בה עמלים אנשי פיתה הפקות על סיומו המוצלח של הפרוייקט… -
גל מבולבלמשתתף
להביא לי את המצלמה.
אני אנסה להביא עותק כבר ביום חמישי.
אולי אפשר יהיה גם להקרין את זה בלובי או משהו? -
NYמשתתף
-
???משתתף
יהיה נציג של וואלה שיבדוק את רשימת שמות אלו שזכו בכרטיס
-
גל מבולבלמשתתף
אם לא זכיתי, מה טעם יהיה לי לחכות עד שתיים וחצי?
-
???משתתף
אבל אני מוכנה לברר אצלם איך זה בדיוק הולך
-
גל מבולבלמשתתף
-
גל מבולבלמשתתף
-
שלמקומשתתף
באמת רציתי לצלם את תחרות הטירוף, ולו בשביל שאני אוכל לפדח את עצמי בדיעבד…
(דרך אגב, אסטרו, מתי שולחים הוראות?)
-
אסטרו-נעמימשתתף
(אז תביאו…)
-
אסטרו-נעמימשתתף
אי אפשר.
וגם אם אפשר, אי אפשר.
לאאאאאאא! -
אסטרו-נעמימשתתף
את כל החומר שאתה צריך, כולל שמותיהם ודואליהם של שאר חבריך לקבוצה.
-
שלמקומשתתף
שיום שני ערב חג, יום שלישי חג, יום שלישי אני הולך לישון מוקדם כי יש לי פגישת מתנדבים מוקדם בבוקר יום רביעי?
-
Boojieמשתתף
-
אסטרו-נעמימשתתף
הכל באיקון עצמו…
הייתי שולחת קודם, אבל אין לי איך לעבוד על זה – הוורד שלי הלך קאקן, ומחר אני בצבא.
ביום שני, עם חזרתי המוקדמת-ככל-האפשר, אני אקפוץ לאבאשלי ואכין הכל למשלוח, כך שתקבל הכל ביום שני כמה שיותר מוקדם. -
???משתתף
חלקו הראשון של הפרויקט.
-
אמברמשתתף
לזוכים ולהודיע להם על הזכיה
-
Boojieמשתתף
ועכשיו נשאר לי רק לקוות שבזק הנבלות אכן תיקנו את מספר הטלפון הקודם שלי כך שתהיה בו הודעה מקדמת למספר הנוכחי…
-
אסטרו-נעמימשתתף
אם אחד מהמתחרים לא קיבל אותו לדואלו , צרו איתי קשר
-
גלמשתתף
או שאולי הם מחכים שאהיה באייקון, כדי שיגידו שלא עניתי לטלפון בבית?
-
Boojieמשתתף
מצד שני, בזק המפגרים *עדיין* לא סידרו לי את עניין ההודעה על שינוי המספר, למרות שהם אמרו שהם יסדרו את זה.
-
Tokyo Uמשתתף
אף אחד לא הצליח לענות על השאלות כולן? אתם חייבים להודות שזה לא היה חידון פשוט. בהיתי שעות מול המסך, עם אבן שושן והאנציקלופדיה העברית. בסוף ניחשתי.
-
-
מאתתגובות