סרטי אנימה בבאר

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סרטי אנימה בבאר

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160998 הגב
      ???
      משתתף

היי כולם.
      ביום ראשון 26 לאוגוסט יש פגישת סלון נוספת של הבאר, הפעם לטובת הקרנת סרט אנימה.
      אם מישהו יכול להשאיל או יודע איפה ניתן להשיג את הסרט "kiki's delivery service" בבקשה צרו איתנו קשר דרך פורום זה.
      חוץ מזה – כמובן שכל מי שמעוניין להגיע מוזמן, ואם לא יכולים לחזור באותו לילה מוזמנים להישאר אצלי.
      שבוע טוב

• #166322 הגב
      שלמקו
      משתתף

אבל הייתי מהמר על רז גרינברג.

• #166328 הגב
      ?? ???????
      משתתף

או, ליתר דיוק, יש לו עותק שהוא שיכפל ממישהו ששיכפל את העותק המקורי והאיכות בהתאם (לא מומלץ לצפייה למי שרוצה להימנע מתמונה מטושטשת, שלג על המסך, סאונד דפוק וכאב ראש באופן כללי). אני הייתי מהמר דווקא על האוזן השלישית או על השלושה מאיתנו שקולטים יס, שם הסרט שודר לפני שבוע (בטוח יש איזה צדיק אחד בינהם שהקליט, לא?).

• #166350 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #166360 הגב
      אמבר
      משתתף

בשעה 20:10 (בערוץ 4 שלהם). תמצאו מישהו שיקליט לכם

• #166392 הגב
      ???
      משתתף

משאב טבע:-)
      הבעייה היחידה היא שאין לי זמן בשביל קומיקס, ואחרי הכתבה במימד האחרון אני באמת מתעניינת!

• #166450 הגב
      ???
      משתתף

לכולכם שהצעתם את רז.
      כנראה שנצפה באקירה אם יוני (המזכיר) לא יגיע או לא יוכל להביא איתו סרט אחר.
      הצעה : האם האגודה יכולה לרכוש מספר סרטי וידאו (שקשה להשיג בארץ) ולאפשר השכרתם לחבריה ?
      כך, מיעוטנו המצומצם שאינו מנוי באוזן השלישית (או ביס) יוכל להניח ידו על סרטים קשי השגה, סדרות טלויזיה ישנות (האסיר, מנהרת הזמן, פינוקיו…)
      אשמח מאד אם מישהו מחברי הועד יקח על עצמו לבדוק את האפשרות (כדי שהתשובה השלילית לעניין לפחות תבוא מנומקת).
      עדיין נשארו מיטות פנויות אם אתם רוצים לבוא לב"ש ביום ראשון ולהישאר עד שני.
      שבת שלום

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־סרטי אנימה בבאר

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: