ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › לידיעת חברי האגודה – המימד העשירי
- This topic has 26 תגובות, 13 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 3 חודשים by דותן דימט.
-
מאתתגובות
-
-
ארזמשתתף
בימים הקרובים תקבלו, כמובטח, את המימד העשירי מס' אחת עשרה לביתכם.
מקווה שתהנו ממנו.המימד הבא, מס' שתים עשרה, צפוי להופיע באוקטובר, יחד עם כנס אייקון 2001.
נשמח להעזר בחומר פרי מקלדתכם.
נא לפנות לדותן דימט, עורך המימד הנאמן והמסור.
אגב, שימו לב לסיפא של דבר העורך במימד הנוכחי. -
Boojieמשתתף
עכשיו רק נשאר לראות שהוא באמת יגיע לתיבה שלי…
-
????משתתף
-
???משתתף
-
ארזמשתתף
כולי תקווה.
למה? מה איתם? -
Boojieמשתתף
שבדף תחרות הסיפורים מצויין ש"תוצאותיה, כמו גם הסיפורים הזוכים, יפורסמו במימד העשירי הקרוב, וכן כאן באתר, במקביל ליציאת הגליון לדפוס."
לא שאני רוצה לתפוס מישהו במילה או משהו… -
טלה ברמשתתף
שלום ארז, תוכל להודיע לי אם קיבלת את הסיפור שלי "אור ירוק" ואם אתה מתכוון לפרסם אותו? שלחתו אותו לפני כמה שבועות לדותן ולא קיבלתי שום תשובה.
-
NYמשתתף
התוצאות יפורסמו גם באתר האגודה, לאחר שאקבל גליון המימד בדואר – פעולה הקרויה "אימות הוצאה לדפוס" או, בלשון הצה"לית, "וידוי הריגה".
-
Boojieמשתתף
תמיד הצחיק אותי ה"וידוי הריגה" הזה. "מחל לי אבי כי חטאתי. הרגתי שלושה אנשים אתמול"… P-:
-
NYמשתתף
אלא מה? עוד לא נתקלתי בחייל, ולו אחד בלבד, תהיה דרגתו אשר תהיה, שאינו נוהג לומר "וידוי".
ואמנם, ניסוח זה משעשע בהרבה… -
Boojieמשתתף
יש לי כומר מוודה אחד כזה בבית. מה זה שייך? אם הייתי מדברת וכותבת לפי השפה שחיילים משתמשים בה, לא הייתי יכולה לפרסם ולו גם סיפור אחד ברשת בלי שאחד, NY, ירמוס את השפה והדקדוק שלו עד דוק…
-
ארזמשתתף
הוא כידוע דותן דימט, והוא האחראי על התכנים.
שאלתך צריכה להיות מופנית אליו. -
cheshercatמשתתף
כמובן באתר, אבל בכל מקרה:
dotan@corky.net -
{RA}משתתף
שלום,
יש לי שאלה:
אם אינך חבר אגודה, איפה אפשר להשיג את "המימד העשירי"? -
גל מבולבלמשתתף
אם איני טועה, נהוג לשים כמה עותקים של המימד בחנויות
ספרים מובחרות, אין לי מושג איזה(פרט לחפציבה ברחובות).
מעבר לזאת, הדרך הנוספת היחידה היא להצטרף לאגודה.
זה כדאי! -
NYמשתתף
-
אסטרו-נעמימשתתף
-
?? ???????משתתף
אוף! אני לא יכול יותר! המתח הורג אותי!
מה כתוב באותה סיפא מסתורית של דבר העורך? -
ארזמשתתף
כי אני יודע שאתה יכול להתאפק כמה ימים עד שיגיע אליך בדואר, ואז תוכל לקרוא את הסיפא המסתורית, הזוכים בתחרות הקצרצרים, ניר הזועם בדרכים, סיפור או שניים, ועוד ועוד… בנוסף לכריכה המדהימה, כמובן.
נכון?
-
????משתתף
-
Boojieמשתתף
-
אלימשתתף
אם כבר יוצאת חוברת חדשה של המימד , אז מן הראוי שיעשו לגביה מה שלא עשו בעבר וישלחו עותקי חובה לספריה הלאומית .
לפי חוק כל פירסום שיוצא לאור במדינת ישראל שני עותקים ממנו צריכים להישלח לספריה הלאומית .
לזה יש גם את היתרון שאם מישהו בעתיד ירצה לקרוא את חוברות המימד לאחר שהן אזלו הוא יוכל למצוא אותם איפה שהוא חוץ מבבתים של כמה אספנים קנאים שיאסרו עליו בתוקף לגעת אפילו בחוברות המימד הנדירות והיקרות מפז שלהם . -
???משתתף
בכלל לא צריך להגיד "ודיוי הריגה" אלה "וידוי אריגה" , כלומר אחרי שחייל אורג בדים במקום להתאמן בירי הוא צריך להתוודות על כך לפני הקב"ן .
-
????משתתף
נעלם הפפרוני?
-
???משתתף
הייתי מסכימה, אילו היה בצהל וידוא הריגה. בצהל שלנו אין וידוא הריגה.
-
Boojieמשתתף
-
דותן דימטמשתתף
ניראה שאני חייב התנצלות לטלה ולאחרים ששלחו לי חומר: אני בדרך-כלל חוזר אל מי ששלח לי חומר רק אם אני זקוק לפרטים נוספים בכדי להכליל את המאמר או הסיפור במגזין (תמונות, שם הכותב וכדומה). המיקרה האחר שבו אני מגיב הוא כשמגיע אלי משהו שניכר שהכותב השקיע בו מאמץ אבל שאינו מתאים בכל מיקרה למגזין מדע-בדיוני ופנטסיה, ואז אני מעיר לו על כך (זה קרה לי פעם אחת, עם מאמר נילהב אך מעניין על Lucid Dreaming).
אני מסכים שזו עצלנות מצידי ולא מנומס כלפי הכותבים.החל מהגליון הקרוב, אני אשתדל ליידע את הכותבים הן לגבי קבלת החומר, הן לגבי דחייתו / קבלתו לעיתון, והן לגבי הגליון הספציפי שבו החומר יתפרסם (יש לי כרגע מספר קטן של קטעים מועמדים שלא נכנסו לשני הגליונות האחרים משיקולי מקום, ושעשויים להכנס לגליונות הבאים).
כמו-כן, אשלח לטלה בר תגובה אישית הערב.
– דותן
-
-
מאתתגובות