הבהרה: הפתיל על "צלו של ההגמון" הוסר.

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הבהרה: הפתיל על "צלו של ההגמון" הוסר.

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160955 הגב
      Boojie
      משתתף

ציינתי מלכתחילה שהנושא אינו טופיקי לפורום. מכיוון שאנשים ראו לנכון להמשיך לפתח עוד ועוד את הנושא, כולל בשאלות מי אמר מה למי ולמה, נאלצתי למחוק את הפתיל.
      זה *אינו* המקום לדיונים מהסוג הזה, שיכולים לתפוס המון מקום. פורום זה מיועד לדיונים בענייני האגודה. אנא, דיונים בנושאים שאינם קשורים לענייני האגודה נא לפתח בפורומים המתאימים לעניין.

• #166046 הגב
      Kipod
      משתתף

לא קראתי את אותו הפתיל, אך לדבריך, הודעות כגון אלו –
      http://corky.net/forum/read.php?f=10&i=2282&t=2282
      או –
      http://corky.net/forum/read.php?f=10&i=2305&t=2305

אינן בנושא הפורום, ולפיכך עליהם להיות מקוצצות. מדוע, אם יורשה לי לשאול, לא נעשה כך?

• #166047 הגב
      NY
      משתתף

א. למנהלת הפורום שמורה הזכות למחוק הודעות בפורום כראות עיניה, מתוקף תפקידה.
      ב. החוקיות על פיה נמחקות הודעות אינה חייבת בביקורת כלשהי (למעט, במקרים קיצוניים ביותר, זו של מנהל האתר – אם כי לא נראה לי כי זכות זו תנוצל אי פעם). מנהלת הפורום אף אינה חייבת בקונסיסטנטיות מכל סוג שהוא.
      ג. אם בכל זאת אתה מעוניין בקנה מדה כלשהו למחיקת ההודעות, ודאי תבחין בחושיך החדים בהבדל הקל בין העץ שנמחק להודעות שהבאת כדוגמה. האחרונות הנן הודעות *אינפורמטיביות*, לאמור: במקום זה וזה תמצאו מאמר/מידע/סיפור חדש ברשת, להנאתכם ותועלתכם. זה נקרא, תאמין או לא, "מידע מועיל לחברי האגודה", בדיוק כהודעה על הרצאה או הקרנת סדרה. העץ שנמחק הכיל, לעומת זאת, ויכוח מיותר ומטופש בנושא "אס"ק – כן או לא".
      ובכן – במלוא מובן המלה – *לא*.
      ד. ממש, אבל *ממש* לא מתאים לך תפקיד החכמולוג. יש יותר מדי כאלה בסביבה ממילא. אז למה?…

• #166048 הגב
      Kipod
      משתתף

א. נכון. אבל אני מצפה לאובייקטיביות.
      אם אין, אז הגדרת התפקיד לוקה בחסר.

ב. ברור שביקורת אינה מחוייבת. אבל מאחר ולא כל האנשים מושלמים, כמוך, יתכן שיש צורך שאני הקטן אסב תשומת לב לחריגות שכאלו.
      דיקטטורה היא דבר נחמד ויעיל, וגם אני השתמשתי בו, אבל אף אחד לא נמצא במצב שביקורת אינה יכולה להועיל לו, או לתפקיד בו הוא נושא.
      יתכן ואתה כופר באיכותן הנקודתית של דעותי, או אולי בכשירותי הכללית לספק ביקורת, אבל לשלול כזאת אפריורית? לא נראה לי.

ג. מאחר ולא קראתי את העץ, כפי שאמרתי, אין אני יודע מה היה בו.
      אם נושא אינו טופיקי, הוא אינו טופיקי בשום צורה. נקודה.

ד. דה-לגיטימציה כזאת אינה ראויה לתגובה, אפילו לא 12 המילים שרשמתי בסעיף זה.

• #166049 הגב
      Boojie
      משתתף

הודעות על אתרים, אירועים או תכנים שעשויים לעניין חובבי מד"ב זה בהחלט טופיקי. דיונים בנושאי מד"ב לא. אולי תקרא את כללי הפורום?
      ואגב, דיונים בנושאי "מי העליב את מי ואיך" עוד הרבה פחות טופיקיים. וזה מה שהתפתח בפתיל ההוא. ובניגוד לפורומים אחרים, בפורום הזה יש מספר מוגבל של שורות לדף, לא מספר מוגבל של הודעות ראשיות ומספר בלתי מוגבל של הודעות תגובה. כך שכל שורה נוספת בדיון אוף טופיקי ומיותר גורעת מהמקום בפורום שמיועד להודעות אחרות.
      אתה מוזמן להתקרצץ על דברים קצת יותר רלוונטיים, אני בטוחה שתמצא כאלה.

http://sf-f.org.il/static/forum1_rules.htm

• #166050 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #166051 הגב
      Boojie
      משתתף

לינק לכללי הפורום.

• #166052 הגב
      NY
      משתתף

א. טעות בידך
      ב. טעות בידך
      ג. טעות בידך
      ד. טעות גדולה בידך, ובזאת סיימתי ויכוח זה כאן, ככל שהדבר נוגע לתגובותי שלי. אם ברצונך להמשיך בדיון, כתובת הדואר האלקטרוני שלי ידועה לך. יום טוב.

• #166053 הגב
      גרומיט
      משתתף

אובייקטיביות מעולם לא היתה תנאי רצוי או מצוי בניהול פורומים. הייתי מצפה ממנהלת הפורום שתשקול כל הודעה שעולה כאן לגופה, ותימנע ככל האפשר ממחיקת הודעות ללא סיבה טובה.

והיא בהחלט עושה את זה, לדעתי, כך שאין תלונות.

תפקיד הפורום הוא לשמש כלוח למודעות וכפורום לדיונים בענייני האגודה. אני ואחרים מנצלים את זה, לא תכופות, לפרסום מאמרים וארועים שעשויים לעניין את חברי האגודה וזה לגיטימי בהחלט בעיניי, כל עוד זה לא מנוצל יתר על המידע, ומדובר באמת במידע חשוב ומעניין, לפחות עבור אחדים. ברגע שזה גולש לשאלות ולבירורים כלליים בענייני מד"ב ופנטסיה – יש לזה מקומות אחרים שמתאימים יותר.

• #166055 הגב
      Boojie
      משתתף

ובני משפחותיהם".
      כל עוד אתה לא, תתערב בכיף.

• #166057 הגב
      גרומיט
      משתתף
מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־הבהרה: הפתיל על "צלו של ההגמון" הוסר.

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: