ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › איקון
- This topic has 7 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 5 חודשים by אמבר.
-
מאתתגובות
-
-
הייזלמשתתף
רציתי לדעת (ואני מקווה שזה המקום הנכון לשאול) איך אני משיגה פוסטרים ופליירים של אייקון הקרב ובא? יש לי כמה מקומות לפזר אותם.
אנא צרו איתי קשר בדואל. -
רנימשתתף
אני מניח שאני , כאחראי על יחסי הציבור של "אייקון" האדם הרללונטי לענות על שאלתך. אז ככה: הפוסטרים עדיין לא מוכנים אבל לכשיהיו אדאג להודיעך דבר. יש כבר פלייר שמסתובב במספר מקומות ואם את (או כל אחד אחר) רוצה לחלק, אנא פנו אלי למייל (ranigraff@yahoo.com) ותיענו בשמחה גדולה.
רני. -
Boojieמשתתף
כך שכל אדם יוכל להדפיס ולתלות בבית ספרו, אוניברסיטתו, מקום עבודתו, בסיס הצבא שלו, או כל מקום אחר שהוא מסתובב בו?
-
רנימשתתף
בוודאי! רעיון נפלא! האם יש דרך לצרף attachment להודעות בפורום? אם לא פנו אלי למייל ואשתדל לשלוח לכם מיידית את הקובץ הרלוונטי להדפסה ביתית (בפורמט jpg(
-
NYמשתתף
שלח לי את הקבצים, ואני אדאג להעלות אותם לאתר איקון, משם יוכלו כולם לקחתם.
-
רנימשתתף
בשלב זה קובץ אחד בלבד לפלייר שחור לבן (יש גם גרסה צבעונית) והקבצים כבר בדרך. אנא הוסף הודעה לעץ עם הלינק הרללונטי לכשתציב אותם באתר "אייקון". תודה, רני
-
אמברמשתתף
כאשר הפוסטרים והפליירים של אייקון יהיו מודפסים, הם יחולקו לכל מי שמוכן להתנדב למטרה זו שידאג לתלות, להפיץ ולפרסם אותם במקומות הרלוונטיים. ואז נשמח להעזר בשירותיהם הטובים של מי שיהיה מוכן להתנדב לעשות זאת.
אם מישהו צריך * עכשיו * פליירים לאירוע ספציפי, ולא יכול לחכות לגירסה הסופית והמודפסת – שישלח לי דואל
-
אמברמשתתף
עקרונית, כל מי שרוצה להפיץ פוסטרים ופליירים מוזמן לפנות אלי לדואל. אני אדאג שהוא יקבל אותם כאשר הם יהיו מוכנים.
אם יש לך אירוע קרוב שאת רוצה לשים בו פליירים – תשלחי לי דואל.
-
-
מאתתגובות