ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › חומרים של האגודה
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 5 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
Quasarמשתתף
מזה כחצי שנה (החל מחודש לפני ארמגדון-קון ז"ל) אני מתחנן בפני אסטרו-נעמי ולאחרונה ממזכיר האגודה שישלחו לי סטיקרים, פוסטרים, הודעות וכד' של האגודה כך שאוכל לתלות אותם ברחבי כפרי הדל והצנוע שאני מאמין שיש בו קהל רב לפעילויות.
אני לא מבין מדוע אני צריך לשוב ולהזכיר את העניין שוב ושוב (מעל לשלוש פעמים). זה צריך להיות אינטרס של האגודה לשלוח לי מודעות לתלות בלי שאבקש שוב ושוב לשלוח לי.
Quasar
-
????משתתף
ביקשת ממני טפסי רישום ואודות האגודה..וזה אתה יכול בקלות רבה להדפיס מאתר זה ולשים בספריה או בכל מקום אחר..
עד כמה שאני יודע..מודעות זה לא דבר שיש לנו על בסיס יומי..רק לקראת כנסים.. -
Quasarמשתתף
ביקשתי מודעות על כנסים, הרצאות, הכל. כל מה שיוצא מטעם האגודה. אז פשוט להכניס למעטפה עוד כמה עותקים של אותו דבר וזהו, אני אתלה. אני לא חושב שזה כזה מורכב.
Quasar
-
????משתתף
נעמי בנאדם עסוק כי היא בצבא אז לדאוג לזה זו באמת לא הבעיה שלה..
אם תרצה אני משוכנע שניתן יהיה לסדר מודעות ודברים דומים בנוגע לאירועים שמתרחשים..צריך רק לפנות לבנאדם המתאים..
ארז בטח ישמח להיות מוטרד בנושא.. -
Quasarמשתתף
לא התכוונתי לבוא בתלונות, זאת לא ממש הייתה הכוונה. אני בהחלט חושב שאתם עושים עבודת קודש (לא פחות ולא יותר) רק קצת הוטרדתי מזה שאתם לא מקדמים את האינטרסים שלכם.
ואם ארז הוא האדם, איתו גם אדבר (אם הוא לא קורא את ההודעות פה ממילא).
תודה,
Quasar
-
Boojieמשתתף
מכיוון שברור שהאנשים הממונים על הטיפול בנושא עסוקים, וזה פורח מזכרונם כשיש אירועים רלוונטיים, עקוב אחרי זה (נגיד, דרך רשימת הדיוור של האגודה), ובכל פעם שיש אירוע שראוי לתלות עבורו מודעה, צור קשר עם האדם הרלוונטי שישלח לך את המודעות. נכון, זה מטרטר אותך יותר, אבל ככה גם תשיג יותר.
ואם כבר, הצעת ייעול, האם אפשר, נגיד, לפרסם לפני כל אירוע את הפלאייר של אותו אירוע, כדי שכל המעוניינים יוכלו להדפיס ולהפיץ אותו? -
Quasarמשתתף
בתור אחד שגר בפריפריה אני די לא מעורה כל-כך בעניניים הפנימיים של האגודה ככה שממש קשה לי לדעת למי לפנות ולהציק למזכיר כל פעם נשמעת לי אפשרות מאוד רעה.
אבל צודקת, אני אעשה מאמץ.
Quasar
-
Boojieמשתתף
אימייל יש לך, נכון? תירשם לרשימת העדכונים של האגודה, ותקבל הודעות על ה-כ-ל.
-
Quasarמשתתף
-
???משתתף
אם בעוד חומר חפצת, עוד חומר תקבל. יוזמות מקומיות כאלה הן מבורכות.
-
-
מאתתגובות