ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › "שני המגדלים" – אימייל ששלחתי לאגודה
- This topic has 5 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by אמבר.
-
מאתתגובות
-
-
בןמשתתף
שלחתי את האימייל הזה לכתובת שצויינה כשהקלקתי "כתבו לנו", אבל באימייל החוזר כתב לי NY לפרסם את הנושא כאן, אז הנה תוכן האימייל:
> Hey AGUDA people,
>
> You don't know me (obviously) – my name is Ben.
>
>I had an idea of starting a site called "The 2 Towers", which I tried doing in the past, but couldn't presue for various reasons. Now I'd like to try again, and I need some help. The idea is to create a site which has a system similar to the one on "New Stage", but solely for SF&F creators. Other than that the site will contain a big link-index, built with the help of surfers and a literary archive, containing books, novelles and stories (and other forms of SF/F text) published on the net or from various sources.
>
> I guess what I need is a few people who know their way around this, to assist as far as content goes, and also, I can handle the designing part of the site, but I'm clueless when it comes to programming (except for HTML).
>
> Any kind of help you could possibly offer will be welcomed. I think this site could prove to be a valueable asset & resource in the furute, and also it's always great to have another Israeli SF&F page!
>
>
> Thanks in advance,
> Ben -
גלמשתתף
אמנם לגבי תכנות וכדומה אין לי איך לעזור לך אבל
כשיהיה אתר מוכן אשמח לכתוב כתבות וביקורות
כדוגמת אלו המפורסמות באתר זהורק הערה קטנה
לגבי העלאת ספרים וסיפורים לאתר,
דע לך שאם לא תקבל רשות מבעלי זכויות היוצרים
אז זו עבירה על החוק. -
???משתתף
פורסמו ברשת ע"י גורמים שונים… כך שאין דרך חד-משמעית לדעת אם זה חוקי או לא.
אגב, איך אני מבקש מטולקין אישור להעלות את "ההוביט"?
בן
-
גל מבולבלמשתתף
או שאתה שואל את מי שמופקד עכשיו על זכויות היוצרים שלו
את זה אפשר לברר דרך המו"ל למשל
אאל"ט זכויות יוצרים פוקעות לאחר
75 שנה אלא אם כן הן חודשו
כאן תוכל למצוא הסבר לא רע -
גלמשתתף
לחוק האמריקאי והבריטי. אין לי מושג לגבי החוק הישראלי
-
אמברמשתתף
באורט ולא קיבלתי תשובה – יש כבר כמה אתרים בעברית עם תוכן מד"בי, ולכל אחד מהם יש את יתרונות הצנועים, יותר או פחות. מה היתרון שהאתר שלך מציע? למה לי לכתוב בשבילך ולא בשביל אחד האתרים האחרים?
-
-
מאתתגובות