פארסקייפ

מציג 9 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160854 הגב
      מוטי
      משתתף

מישהוא יודע משהוא על הסדרה החדשה בyes בשם פארסקייפ

• #165356 הגב

מד"ב משעשע, עם בובות של ג'ים הנסון. ראיתי רק את הפיילוט, שהיה מצויין… למה, למה אין לי יס???
      עולם אכזר.

• #165358 הגב
      שלמקו
      משתתף

אני חשבתי שאין לך יס בגלל שהחלטת להצטאף לאחר האופנות החדשות, לעבור לרחובות וללבוש רק בגדים בצבע זית?

חוץ מזה, למי שאין יס, יש כבלים (מלבד האחוז הקטן שתקועים רק עם ערוץ 2, כמו שהייתי פעם), ובכבלים יש את באפי…

ובנוגע לשאלה- ראיתי 3 פרקים ראשונים של פארסקייפ, וזו אכם נראית סדרה סמפטית- בובות של ג'ים הנסון, איפור כבד ומושקע, רעיונות נחמדים- וספינה חיה אחת.

• #165359 הגב
      מוטי
      משתתף
    • #165360 הגב
      מוטי
      משתתף

אני לא רוצה לדרוך על יבלות :), אבל זו באמת סדרה מצויינת. ראיתי בסך הכל 7 פרקים וממש אהבתי. כל מי שאהב את בבילון 5 ממש יאהב את פארסקייפ: הדמויות ממש בנויות היטב, העלילה מעניינת ועם הומור מעולה.
      לבינתיים יש רק שתי עונות. נקווה שעובדים על שלישית.

• #165362 הגב
      ?? ???????
      משתתף

וגם על עוד כמה אחרות פרסמתי כתבה באתר זה ממש:

http://sf-f.org.il/story.php3?id=23

כתבת המשך לכתבה הנ"ל, שעוסקת בעונת המד"ב האחרונה (והאיומה במיוחד, אגב) בטלויזיה האמריקאית, תופיע בקרוב (אני מקווה).

• #165368 הגב
      עדיגי
      משתתף

ראיתי כמה פרקים שלה והיא חביבה לחלוטין. טראשית אמנם, אבל אחלה עיצוב!

• #165369 הגב
      עדיגי
      משתתף

למעשה העונה השלישית כבר יצאה, אבל יס לא קנו אותה עדיין. יצא לי לראות את הפרק הראשון ולפי התרשמותי + שמועות העונה השלישית אמורה להיות יותר טובה מהשתיים הקודמות.

• #165373 הגב
      מוטי
      משתתף

זה בדיוק מה שרציתי לשאול כי באתרים של הסדרה לא הוזכר כלום על עונה שלישית אז רציתי לדעת מה קורה תודה.
      :-) =^_^=

• #165420 הגב
      ???
      משתתף

בובות ג'ים הנסון סטייל THE DARK CRYSTAL ?

מציג 9 תגובות משורשרות
מענה ל־פארסקייפ

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: