ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › שבוע מד"ב בטכניון
- This topic has 10 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
שלמקומשתתף
מועדון המד"ב של הטכניון (ז"א, זרבוב) מתכננים כעת שבוע של מד"ב, שככל הנראה יהיה בעוד חודש בערך. השבוע יהיה מורכב מערבים (בטכניון אין מושג כזה "אחר צהריים") בהם יוקרנו סרטי מד"ב, יהיו הרצאות ופאנלים.
אז זהו, שכרגע, יש לנו רק אופצייה לסרטים… בכל מקרה, הכל עדיין בשלבי תכנון מוקדם.
מבחינת הסרטים, תכננו להקרין את "גלקסי קווסט", אולי את מופע הקולנוע של רוקי ואת ספייסבולס, כנראה ערב שלם של סרטי מציאות שונה (מאטריקס, הקומה ה13, עיר אפילה, אקזיסטנס) [ערב- מדובר בלא יותר מ3 סרטיים בכל מקרה).
כרגע, רעיונות להקרנות יעזרו. במיוחד הקרנות שמושכות קהל (עד לגבול מסויים). האם ישנם פרקי טלוויזיה שכדאי להקרין? אולי, אולי, נוכל לשריין אחר צהריים להקרנות פרקים. אולי.
בנוסף (וזו הסיבה העיקרית שאני מפרסם את זה כאן), נשמח ביותר אם נוכל להשיג הרצאות. הטכניון סביר להניח יוכל לכסות את ההוצאות. האם יש מישהו שיש לו הרצאה ברמה ומוכן להגיע לטכניון? ואיך אפשר ליצור קשר עם המרצים של סדרת גפן, במידה והם יוכלו להגיע?
עדיין בשלבי תכנון ראשוניים
נשמח לכל העזרה שאפשר לקבל
אנא כתבו תשובות כתגובות להודעה זאתשלמקו
המתווך בין לי לזרבוב -
גלמשתתף
עלה לי רעיון לכתוב מאמר על פארק היורה
מציאות ודמיון. אם תרצה אוכל גם להפוך זאת להרצאה
רעיון נוסף זה על הזדקנותהגנטיקה כמעיין החיים החדש -
גלמשתתף
-
Boojieמשתתף
ותקרינו את הנסיכה הקסומה. הרבה ישמחו, בחיי.
-
אסטרו-נעמימשתתף
כבר הודעתי לזרבוב מזמן-מזמן שיש לי רשימה קטנה ואיכותית של אנשים שמוכנים להרצות בטכניון בשימחה, רק שידבר עם אריה ויתן לי תאריך. אז מה קורה? תגיד בבקשה לאדון זרבוב היקר שאם הוא שכח מקיומי – אני עדיין חייה, ושיתקשר אלי אם הוא רוצה אנשים להרצאות או עזרה באופן כללי!
גרררררררר. -
שלמקומשתתף
הזרבוב מראה תכונה של ללכת עם הראש בקיר ולעשות הכל לבד. לא שאכפת לי- אני די חסר יכולת ארגונית בפני עצמי- אז אני רק השליח שלו באגודה. בכל מקרה, הרמה של הארגון של השבוע היא שהוא בעצמו עלה על הרעיון, הוא דיבר עם האחראי (ורק ביום ראשון אנחנו נראה את האחראי מטעם הטכניון!), בינתיים כל הרעיונות באים בדואל (וכולם שלי. ז"א דואל אחד עם רעיונות), ואלמלא במקרה פגשתי אותו חי שלשום (ובאמת במקרה), פגישה שבה עלה הרעיון לבקש עזרה בפורום, גם לא הייתם יודעים על זה.
אבל כרגע יש זמן להכנות. אפילו התאריך לא סגור.
-
Zarboov 1משתתף
רבותי, שלום רב.
נעומי יקירתי, על קיומך כלל לא שכחתי – אך לצערי הרב, את עצתך כן.
אשמח וארצה כל שם ורעיון שתוכלי להעלות בדעתך וזכרונך. ולצורך העניין וההבהרה, אשמח לכך מכל אדון או גברת, ואני מצטער אם זכרוני המעורער העליב מישהו – ואותך נעומי בפרט – פשוט כבר לא רואים אותך כאן בטכניון.ואבוי שלמקו, איזה אבל… מכתבך עמוס העצות, נשלח כתגובה עוד בטרם נפגשנו; להזכירך, הוא אף הספיק להיקטל קלות בידי אחיה של נעומי ( – בפניה אני שוב מתנצל, ומבקש שתישלך לי בלינק (שבשמי) דואל עם רשימת מרצים, או אף יותר טוב, עם מס' טלפון שלה).
ובאשר לקיר המיסכן, שסובל מהטחות ראשי אליו, ובכן הוא היה שם קודם, והוא ימשיך להיות שם. כדי ליצר פעילויות בטכניון, צריך לנגח קיר זה, ואני מזמין כעת (כפי שהתחלתי ב"ליסט" של הטכניון) את כולם, לעזור לי לנגח את הקיר המימסדי… (אבוי לדמגוגייה הזולה (; ). אך בלי השטויות, אני מבהיר בזאת שאני מעוניין בעזרת כולם. (ואני לא מושך את ה"וו"…)
Let's have "good sci-fi" everyone… because in the end, isn't that what matters?
Bye,
Zarboov -
Zarboov 1משתתף
אך… נו שלמקו… קראתי שוב את הודעתך, ואני חוזר בי מקריאת האבל המוטעית… דבריך אכן היו נאמנים… (זה מה שקורה כשמגיבים לשתי הודעות, בתגובה אחת… ולהזכירכם, הרי זיכרוני פגום-משהו)
אז הרשה לי להתנצל בפומבי – סליחה.
בחיי אני יותר גרוע מברק… אני ממש מתנצל לכל עבר…
Zarboov -
גלמשתתף
מהדעתך על הנושאים שהצעתי ?
האם יש לך רעיונות אחרים ?ויש לי רעיון נוסף
לעשות יום אחד לזכרו של אדאמס:
כמו למשל להשמיע את התסכית ואולי גם
להראות את הסרט.
לעשות קבוצות דיון עם הקראת קטעים מהספר
לחייב את כל האנשים ללכת עם מגבת באותו יום
וכולי -
שלמקומשתתף
אנחנו עדיין בשלב של איסוף רעיונות. וההחלטה הסופית היא בכל מקרה של הזרבוב (אני הייתי שמח לשמוע אותך- המאמרים שלך הם תענוג)
-
Boojieמשתתף
(אם כי אני צריכה לבדוק את מצב הקסטות – מזמן לא ראיתי אותה), ואני אשמח להשאיל אותה להקרנה, אבל אני רוצה להזכיר שהיא די משעממת…
-
-
מאתתגובות