משהו מוזר ב"דיונים המתמשכים"

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה משהו מוזר ב"דיונים המתמשכים"

מציג 3 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160824 הגב
      ??? ???
      משתתף

ניר
      אם הבנתי נכון , המאמרים שמופיעים בחלק של הדף של "הדיונים המתמשכים " אמורים לכלול מאמרים שיש עליהם תגובות חדשות . ובכל זאת מזה חודשים מופיעים שם תמיד אותם מאמרים כמו "האיש הביוני" שלא הופיעו עליהם כל תגובות חדשות או "שמו עליהם איקס " שגם עליו לא נראה שיש תגובות חדשות . מצד שני מאמרים ישנים אחרים שאני הוספתי עליהם תגובות חדשות לא הופיעו שם כלל.
      האם משהו נדפק שם בתוכנה?
      נראה לי שעדיף שתשנה שם את הקונספציה ,שיופיעו שם מידי יום באופן אקראי מאמרים ישנים מכל הסוגים בין שקיבלו תגובות חדשות ובין שלא , כמו ב"אייל הקורא " . לי כבר נמאס לראות את "האיש הביוני והאישה הקראונית " במסגרת הדיונים המתמשכים.
      לתשומת לבך.

• #165273 הגב
      NY
      משתתף

הקונספציה של "דיונים מתמשכים" קבועה ואין בכוונתי לשנותה. עם זאת, ידוע לנו על באג או שניים במערכת זו, ומתכנת האתר עמל לתקנם.
      עם זאת, הערה לגבי תפקוד המערכת: מאמר יופיע ב-"דיונים מתמשכים" באם יש בו תגובות חדשות שלא קראת. כלומר, על מנת לגרום לו להפסיק להופיע שם, עליך להקיש על שמו ולקרוא את התגובה החדשה. אבל, איך יודע האתר אילו תגובות קראת ואילו לא? לשם כך קיים מנגנון הנקרא Cookies (עוגיות, בלעז). הדרך המומלצת לגרום למנגנון לפעול היטב ככל האפשר היא לבצע *התאמה אישית*. זאת תוכל לעשות אם תקיש על הסימול המהבהב "התאמה אישית" ליד התפריט במסך הראשי. כיצד תדע, להבא, כי הנך נמצא ב-"התאמה אישית"? פשוט: כאשר אתה "בפנים", סימול ההתאמה האישית יהיה קטן בהרבה ולא יהבהב.
      בהצלחה… :-)

• #165275 הגב
      Boojie
      משתתף

הכל יתאפס…

• #165277 הגב
      ???
      משתתף

אני מוחק את הקוקיז שלי ובכל זאת מוצגות לי הופעת תגובות חדשות

מציג 3 תגובות משורשרות
מענה ל־משהו מוזר ב"דיונים המתמשכים"

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: