אורי פינק וכנס הפנטסיה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה אורי פינק וכנס הפנטסיה

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160806 הגב
      ??? ???
      משתתף

יצא לי לדבר אתמול עם צייר הקומיקס הידוע אורי פינק שהוא גם חבר ( לשעבר? הוא אמר לי שהוא לא קיבל את המימד החדש) של האגודה . פינק יכול היה להיות אורח בכנס הפנטסיה דווקא משום שבימים אלה אמור לצאת ספר קומיקס חדש שלו שהוא פרודיה על הארי פוטר והוא פנטסיה טהורה אבל נראה שזה לא מסתדר , אלא אם כן מישהו מהוועד יתקשר עימו וינסה לסדר איזו הופעת אורח קצרה מצידו ( אני יודע אני יודע , זה כבר אחרי הרגע האחרון ) או פוסטרים של פירסומת על הספר או משהו , על קשרים טובים עם מישהו כמו אורי פינק תמיד כדאי לשמור.

• #165225 הגב
      ????
      משתתף
    • #165228 הגב
      ??? ???
      משתתף

כן כן הוא חבר וגם צייר פוסטרים עבור האגודה. אם כי יתכם שהשנה חברותו לא חודשה והדבר טעון בדיקה.

• #165236 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #165240 הגב
      tsahee 1
      משתתף

באיקון האחרון הוא היה, אני ראיתי אותו שם. מותר גם לאגודה למחול על כבודה לעיתים, ולהזכיר למר אורי פינק את החברות. יש אנשים שבשבילהם מותר קצת להתאמץ (וזה לא כאילו אמרתי "חברות חינם" או משהו מזעזע כזה). אורי פינק הוא בהחלט אדם כזה, גם אם אפילו "זבנג" כבר לא שווה קריאה בדרך כלל.

• #165278 הגב
      שלמקו
      משתתף

כל שני וחמישי אומרים חברי הוועד והגזבר שדמי החבר מהווים חלק קטן מהתקציב של האגודה (חלק קטן פיזית- באחוזים זה עדיין הרבה). אורי פינק הוא אחד מהאנשים שיכולים באמת לעשות פרסומת נרחבת לאגודה, שיראו אותה הרבה אנשים נוחים להשפעה- תנו לו חברות חינם, לכל החיים, בתנאי שיזכיר את האגודה מפעם לפעם!

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־אורי פינק וכנס הפנטסיה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: