זה לא בסדר!![[ל"ת]]

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה זה לא בסדר!![[ל"ת]]

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160794 הגב
      ???
      משתתף
    • #165130 הגב
      ???
      משתתף

לפי הסברה של BOOGIE לשאלתי ברצוני להתחיל בדבר חדש שצריך להפעיל לגביו מחשבה באם ואיך לפתור אותו(לא אני לא מתכוון לשאלות הגיון), כל אחד מוזמן להביע דעה במשהו
      שלא בסדר לפי דעתו וכמובן כל אחד רשאי להגיב.
      רק בקשה אחת, הבעת הדעה והתגובות יכולות להיות בכל נושא, אך בכדי שמטרת האתר לא תיפגע, אני מבקש לקשרם לנושאנו (SF&F?).

ונתחיל……בי!
      לפי דעתי זה לא בסדר שלא פירסמו מספיק את כנס הפנטסי.קון!
      למה אני חושב ככה? כי חברים שלי שגם הם חולים על מד"ב ופנטסיה וגם כאלה שמביעים עניין
      בנושא לא יודעים על הכנס הזה כלום!! מה קורה???
      דרך אגב..אם אני לא הייתי מכיר את האתר הזה גם אני לא הייתי בא.

• #165131 הגב
      Boojie
      משתתף

שאתה זה שצריך לפרסם בין חבריך את הכנס!
      תראה, אני מסכימה אתך שהיה יכול להיות נחמד אם היו לנו מודעות בעיתונים ופרסומות בטלוויזיה, אבל העובדה היא שהאגודה לא ממש ארגון עשיר (ואני לא יודעת מה גובה החסות של כתר, אבל יש גבול למה אפשר לצפות מהוצאת ספרים, לא?), ועושה מה שאפשר. שזה אומר, פרסום עד כמה שאפשר באינטרנט, הפצת פליירים דרך אנשינו הנאמנים שמתנדבים לתלות אותם בכל מיני מקומות, הפצת הבשורה דרך אנשים שמספרים לחברים שמספרים לחברים, ואולי עוד משהו שאני לא יודעת עליו.
      אם יש לך רעיונות טובים איך אפשר לפרסם את הכנס – ורעיונות טובים מבחינת האגודה חייבים להיות רעיונות זולים (חינם אפילו יותר טוב…) – בכיף. ספר לכולנו עליהם. אבל למרבה הצער, השיטות היקרות והיעילות לא זמינות לנו כרגע.

• #165138 הגב
      ???
      משתתף

הבעייה בפרסום נורמלי (שילוט חוצות, עיתונות, רדיו) שהוא עולה כסף. הבעייה לשי היא שאף נותן חסות חסות לא ממש התלהב מהרעיון לפרסם אותנו. מה שיהיה: תהיה הודעה במדור "פעילויות בידור בפסח" במעריב, בזכות עירית:Pבוב עובד על טלויזיה ורדיו: אני סוגר עכשיו הסכם עם IOL, פרסום + תלושי הנחה אצלם,( ועל עיריית ר"ג לתליית מודעות – אני סקפטי לגביהם, כרגע הם לא ממש נוטים לשתף פעולה): יצאו הודעות לכמה רשימות דוור, סנייל ואלקטרוניות, מעל 1500 איש בסה"כ.
      מעבר לזה, אתה מוזמן לעשות ככל יכולתך: לשלוח את כתובת האתר לחברים במייל, לתלות פוסטרים, לשים מודעות, לדחוף לרדיו אזורי – מה שתרצה. כל סיוע בנושא הזה יתקבל בברכה.

• #165139 הגב
      cheshercat
      משתתף

היחס הכללי שעדיין יש לפנטסיה בארץ. זה עדיין נתפס כשלב אותו עובר כל מתבגר (והדגש הוא על עובר ומתבגר). אף אחד לא חושב על אותם "מעטים" שנתקעים בשלב הזה (וחבל שהם לא יכולים לראות את ישיבות צוות פנטסי.קון ולחשב את הגיל הממוצע). זה גורם למעט מאוד הענות (אם בכלל) מצד העיתונות. וכך נכון לעכשיו היחידים שהחזירו תשובה, ועוד חיובית, בנוגע לפרסום הכנס הם מעריב לנוער שיכניסו את הכנס ללוח הארועים של פסח בגליון פסח (שבוע הבא).
      אז כן…יש פניה לעיתונות ויש מתנדבים שמחלקים פליירים ותולים פוסטרים בחנויות ספרים ואוניברסטאות (לא שחסרה שם בירוקרטיה בנושא) וימשיך פרסום בפורומים שונים (לאו דווקא מד"ב). אבל בוג'י בהחלט צודקת …. אנחנו צריכים להפיץ את הבשורה.
      בעבודה שלי חושבים שאני משוגעת לגמרי כבר בגלל הכנס ואני תופסת את עצמי מדברת עם אנשים שאני לא מכירה ליד מדף הספרים בסטימצקי (סטימצקי!!!!).
      אז קדימה הפיצו את בשורת הכנס לכל ארבעת רוחות השמיים.

וזו הזדמנות מעולה להודות לאלון רוזנבלום על הטלפונים שהוא עושה בכדי לאתר את האנשים בעיתונות אתם צריך ליצור קשר וגם מנדנד להם אח"כ

• #165153 הגב
      ???
      משתתף

רוב הספרים של הז'אנר לא מגיעים לארצנו, ואני לא מדבר על המתורגמים רק..
      אני גם מדבר על ספרים באנגלית. אומנם בכל או כמעט בכל חנות ספרים יש מדף
      של ספרות מד"ב ופנטסיה אבל לא הרבה וברובו ניתן כבר להשגה בעברית, פלוס
      זה שהיא בדרך כלל מתעדכנת ומורידה מהמדף ספרים ישנים.
      ועוד משהו- למה הספרים יקרים כל כך? בחו"ל אפשר בד"כ לקנות ארבעה ספרים במחיר של
      אחד בארץ(זאת לפי מקורות זרים אמינים).

• #165154 הגב
      Boojie
      משתתף

השוק פה מאד קטן. בארצות הברית מדובר בשוק של מיליונים. בארץ אנחנו מדברים על שוק של 1000-2000 ספרים למהדורה, כשלא הרבה פעמים יוצאת מהדורה שניה לספר מד"ב. במצב כזה, מו"לים צריכים להיזהר מאד איזה ספרים הם מוציאים וכמה, כי הם יכולים בקלות לפשוט את הרגל.
      כנ"ל לגבי יבוא ספרים מחו"ל – וצריך לקחת בחשבון שרשויות המס לא רחמניות בכלל במה שנוגע לספרים (גם לגבי הוצאת ספרים, אגב).
      מכיוון שאף אחד לא מחזיק הוצאת ספרים למטרות פילנתרופיות, אלא כדי להרוויח, אפשר להבין למה מצב כזה לא ממש מעודד הוצאה וייבוא של ספרי מד"ב בכמויות גדולות.

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־זה לא בסדר!![[ל"ת]]

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: