ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › כנס בודד מחפש חברה… צוות פנטסי.קון!
- This topic has 14 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 8 חודשים by ????.
-
מאתתגובות
-
-
נעמימשתתף
כל מי שמעוניין להצטרף לצוות המתנדבים שיפעיל את כנס הפנטסיה הגדול, פנטסי.קון, מוזמן ואפילו מתבקש ליצור קשר עם שפחתכם הנאמנה, נעמי,
בדואל: astronomi@lantiv.com
או בטלפון: 052-261796
(כמובן שהמתנדבים נכנסים חינם, כמיטב מסורת האגודה).
פרטים, שאלות, הערות, הארות, טענות ומענות – בדואל/טלפון. -
דותן דימטמשתתף
כידוע, יש גישה (צפייה?) של צ'יפור מתנדבים בזמן כנס (כניסה חינם להקרנות וכ"ו).
הבעיה היא שבד"כ חשוב שהמתנדבים יהיו במקומות אחרים, לא בפעילויות עצמן.
עלה במוחי הרעיון: זמן קצר לפני פנטסי.קון יתקיים כנס ביגור, שכולל הקרנות, משחקי תפקידים וכ"ו. אולי אפשר להגיע להסכם בין מארגני ביגור ומארגני פנטסי.קון של צ'יפור הדדי של מתנדבים? כלומר, מישהו מתנדב לעבוד בביגור, ובתמורה מקבל כניסות חינם לאירועים בפנטסי.קון, ובהשלמה, מי שמתנדב לעבוד בפנטסי.קון, יקבל כניסות חינם לסרטים או משחקים בביגור. אני בכוונה אומר "לעבוד" במקום "לעזור", כי הכוונה היא למתנדבים שבמקום להשתתף בפעילויות או לראות סרטים, יאיישו דוכן או יתרוצצו בשליחויות, כלומר לא יוכלו להשתתף בהרבה אירועים בכנס.תחשבו על זה.
– דותן
-
נעמימשתתף
הבעייה העיקרית היא שלמרות הדעה הרווחת (חובבי פנטסיה=חובבי משחקי תפקידים) רק מעט מאוד מהמתנדבים שנרשמו אצלי מעוניינים להגיע גם לביגור, ואלו שמעוניינים – רוצים לשחק. אלו שלא מעוניינים לא ממש רוצים להגיע לכנס שהם לא יעשו בו כלום פרט לעבודה…
מה גם שתמצית ההתנדבות, הצ'ופר הגדול באמת, היא לא הכניסה חינם אלא דווקא החבר'ה, המאחורי-הקלעים, ההרגשה שאתה לא סתם מבקר בכנס, אתה חלק מהכנס.
וחוץ מזה, בדיוק בגלל הבעיה שהזכרת, סידרתי את המשמרות כך שאדם יכול לעבוד 4 שעות ביום ולהנות בחינם כל שאר 10 השעות… או, לחילופין, לעבוד 8 שעות ביום ולהכנס ל- 6 השעות שנותרו בחינם, וגם ליום הבא בחינם לגמרי ולחלוטין.
אבל אם בכל זאת אתה יכול להעביר לי בדואל טלפון של מי שאחראי על המתנדבים בביגור (או כל אדם אחר מההפקה), אני אשמח! -
Boojieמשתתף
ממש אין שום בעייה. תמיד אפשר למצוא ארבע שעות של פעילויות שהמתנדב מוכן להחמיץ, כדי שיוכל להתנדב במהלכן. לי לפחות לא היו בעיות כאלו.
אבל אולי מנהלי כוח האדם של ההתנדבות יביעו דעה אחרת, אני לא יודעת. -
יעל שבחמשתתף
-
יעל שבחמשתתף
נעמי!
ברצוני להתנדב בימים ד' וה' ובנוסף לתלות פוסטרים ולחלק תוכניות לפני!!
צרי איתי קשר!
מס' בבית 5405296-03
בעבודה 9357198-03
תןדה! -
יעל שבחמשתתף
אשמח לעזור ! צרי איתי קשר!
בית 5405296-03
עבודה 9357198-03 -
נעמימשתתף
-
????משתתף
אני עייף..ואני לא מתנדב..(כן עירית..אני בודק עם רחרחן חומרי נפץ את המעטפות שמגיעות אליי הביתה..תהיי יותר מקורית..)
-
NYמשתתף
ברוהאהא!
-
????משתתף
ואם אתה נחוש בדעתך שאל את בוג'י בנוגע להגנות שיש לי..אין לך סיכוי..
-
Boojieמשתתף
אבל אתה בטוח שאתה רוצה לחזור על המאבק ההוא כאן?
Zig! -
????משתתף
היא קמה לתחיה!!
עכשיו חמישים שנה(שמן בין גלאקטי) צריך לחכות עד אשר יבוא המציל ויחזיר אותה למקומה הראוי..אורי והאנטי זיג שלו -
cheshercatמשתתף
וגם איך זה שאני שוב מעורבת בעניין??
ואורי פעם אחת סופית ואחרונה – לא אתה לא יכול להתפטר …. לא, אף אחד לא יפטר אותך ולא, אתה לא צריך להתנדב …. אתה מנודב!!!! -
????משתתף
רק שאין לי רצון..ע"ע פורום מד"ב יואל בזמן האחרון או היסטורי באיציק שלי ושל האלה..
-
-
מאתתגובות