כנס מדע בדיוני באפריל

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה כנס מדע בדיוני באפריל

מציג 5 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160780 הגב
      מישהו
      משתתף

אז שמעתי שיש כנס באפריל , רציתי לדעת איפה ומתי ואיך בכלל אני יכול להיות מעודכן באופן שוטף על דברים כאלה

• #165043 הגב
      גל
      משתתף

זה כנס פנטסיה 
      הנה הלינק
      ובכל מקרה בעמוד הבית של אתר זה יש חלק 
      שמיועד לחדשות על אירועים כאלו ואחרים

• #165056 הגב
      ח
      משתתף

אני גרה בצפון ולמרות שאני מאוד רוצה אני לא מסוגלת להגיע לאירועים שעושים כל הזמן רק במרכז
      אפשר גם לארגן אירועים בחיפה גם ככה היא מספיק רחוקה בבקשה תנסו להתחשב גם בתושבי הצפון באירועים הבאים

• #165073 הגב
      ????
      משתתף

יש תא חיפה…שמארגן כמה וכמה דברים..אין לי מושג אישית אבל פני לצחי tsahee@hotmail.co.il או להדס hadas_fe@netvision.net.il להם הפרטים המדויקים

• #165085 הגב
      נעמי
      משתתף

יש ויש חיים בצפון, גם בתא החיפאי, אבל גם באגודה עצמה – תשמחי לדעת שארוע קיץ בחיפה הולך וקורם עור וגידים, ושרעיון לגבי כנס מד"ב בסינמטק חיפה כבר מתחיל לדחוף את עצמו קדימה.
      בכל מקרה, אם את מעוניינת לעזור ביצירת ארועים למינהם בחיפה והצפון, את מוזמנת ליצור קשר עם רכזת כח אדם בצפון, נטלי פלג, בדואל:
      susachka@hotmail.com

• #165096 הגב
      ???
      משתתף

חג אמצע הקיץ, שיכלול נפח וחישול חרבות (בבוהוריים), אי אילו משחקי תפקידים, אני מניח, ומדורה עליזה רבת תקרובת (כנראה שדמי הכניסה יהיו מזון או משקה. ואל תביאו קולה, כי כל השאר במילא יביאו קולה. תגוונו. וגם פשטידות, לחמים ולחמניות, ומכל הבא ליד או לדמיון, ונא להיות רחבי לב ונדיבים אחרת תאכלו רק לחמניות יבשות וקולה), מתחת לעץ המסיבה בכרמל.

זהו, בקוים כללים. תוספות , שיפורים, רעיונות פרועים אלה ואחרים ושאר ירקות יתקבלו בברכה.

אגב, אמצע הקיץ יוצא ב- 21.6, לא?

מציג 5 תגובות משורשרות
מענה ל־כנס מדע בדיוני באפריל

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: