הרצאת המחר בבית אריאלה…

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה הרצאת המחר בבית אריאלה…

מציג 16 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160721 הגב
      ארז
      משתתף

לאור השביתה המצערת במשק, ולאור העובדה שנכון לזמן חדשות תשע בערב השביתה ברשויות המקומיות נמשכת, לא תתקיים ההרצאה המתוכננת למחר בבית אריאלה.
      כמובן, אם השביתה ברשויות המקומיות (בית אריאלה שייך אינטגרלית לעיריית ת"א) תסתיים עד מחר בערב, ההרצאה תתקיים כמתוכנן.

• #164821 הגב
      יאיר
      משתתף

קודם כל חבל, שההרצאה בוטלה.
      רציתי לבקש אם אפשר כאשר בפעם הבאה יש איזהשהו שינוי במועדי ההרצאות או בקיומן, שתפרסמו על כך הודעה בעמוד הראשי או באיזהשהו מקום בולט באתר כדי שאנשים כמוני, שלא נמצאים ברשימת התפוצה או ברשימת ההודעות, לא נצטרך לחפש בכל האתר ולהכנס לפורום למקרה שמישהו אולי אומר על כך משהו.
      זה יקל על כל מי שגר במקום מרוחק וצריך להסדיר את הגעתו לתל-אביב, בכך שידע על שינוי מראש ולא תגרם לו עוגמת נפש כאשר יגיע לתל-אביב.(למזלי חשבתי על כך מראש ונכנסתי לאתר וחיפשתי, אך בטח יש כאלה שאין להם כוח לחפש בכל פינה באתר.)
      תודה מראש.

• #164823 הגב
      ארז
      משתתף

אחת ממטרות הפורום הזה היא הודעות מהסוג עליהן אתה מתכוון.
      בפעם הבאה תיכנס ישר לפורום לצורך אינפורמטיבי.
      אחרי הכל, גם בביתך, כשאתה רוצה לשמוע חדשות, אתה מדליק טלביזיה, ולא נובר "בכל מיני פינות"…

ולגבי עצם העניין, באמת שאין לי שליטה על מרכז השילטון המקומי, דהיינו עיריית ת"א, דהיינו בית אריאלה, ולא על קיום שביתות ביוזמת גוף זה.
      מאחר ולא ניתן היה להתעדכן בנושא השביתה, ההודעה פורסמה במועד שפורסמה.

• #164826 הגב
      Boojie
      משתתף

אדם שמגיע לאתר האגודה בפעם הראשונה, או שלא נוהג להכנס אליו לעתים קרובות, לא בהכרח יידע על הפורום, מיקומו ומטרותיו. והוא לא בהכרח יידע שהוא צריך לחפש הודעות דווקא כאן. ובמקרה של ביטול, נראה לי בהחלט נכון להכניס הודעה על זה בסעיף ה"חדשות" (שהכותרות שלהן מופיעות בדף הראשי, לא?)
      בעניין השליטה שלנו על ביטול ההרצאה, אני כמובן מסכימה אתך. אמנם אנחנו אגודה ישראלית למד"ב ולפנטזיה, ומעוניינים להגיע לירח ולכוכבים, אבל על הרשויות המקומיות עוד אין לנו שליטה… (דבר כזה כבר באמת יהיה אפילו מעבר לתחומו של המדע הבדיוני.)

• #164835 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164837 הגב
      NY
      משתתף

כשיש הודעה בפורום וברשימת התפוצה, מתלוננים למה היא לא בעמוד הראשי. כשהיא בעמוד הראשי מיללים למה הכתב קטן. כשהכתב לא קטן זועקים למה אין בעמוד הראשי שום דבר חוץ מהודעות משעממות…
      בקיצור – המקום להודיע ולחפש הודעות עדכניות הנו, כמובן, הפורום, שנפתח במיוחד למטרה זו. אני בהחלט *לא* מתכוון לשים פריט-חדשותי-ליום-אחד במדור החדשות – לא זו מטרתו. יתכן כי בעתיד נארגן מקום להודעות חד פעמיות בעמוד הראשי. בינתיים – תאלצו להסתפק במה שיש – וזה לא מעט…

• #164839 הגב
      O'Lucifer
      משתתף

אבל דכאי שבעמוד הראשי יהיה איזה כפתור או טקסט או משהו שיומר למבקרים החדשים באתר שהם יכולים להתעדכן בחדשות כאן, שידעו…

• #164841 הגב
      NY
      משתתף
    • #164847 הגב
      אהרון
      משתתף

הפעם לשם שינוי אינני תומך בדעתך. גולש ממוצע לא צריך לנחש שבתוך הפורום מתחבאות הודעות חשובות כמו ארועים או ביטול ארועים. בשביל זה נועדה המסגרת הבולטת "חדשות האגודה". זה המקום להודעות חשובות, גם אם אורך החיים שלהן קצר. חוץ מזה קיים גם ה"כפתור" הצהוב הישן שאף הוא נקרא "חדשות האגודה", וזה די מבלבל: רצוי או לבטל אותו, או לשכפל לתוכו את כל החדשות. כיום מי שמקליק על כפתור זה לא רואה כלל חדשות, אלא "ישנות"!

• #164848 הגב
      NY
      משתתף

1. הגולש הממוצע ינחש את תפקידו של הפורום כאשר נוסיף לכפתור הפורום תאור קצר, בו אני הוגה בימים אלה ממש.
      2. מסגרת חדשות האגודה נועדה להודעות שאינן חד-יומיות. דבר זה נובע ממבנה המערכת, כמו גם מהחלטתי כעורך/מנהל.
      3. אכן, גם כפתור "חדשות האגודה" מועמד לשינוי, דבר שיקרה, כולי תקווה, בעתיד הקרוב.
      4. אני מאמין כי נתן לפתור את הבעיתיות של הודעות חד-פעמיות באמצעות מנגנון אחר – היו סמוכים ובטוחים כי מיטב המוחות עוסקים בפתרון הבעיה!

• #164851 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164853 הגב
      Boojie
      משתתף

המשתמשים באתר הם לא האויבים שלך, אתה יודע. הם אנשים שצריך להקל עליהם כמה שיותר את השימוש באתר, לאחר שסוף סוף הואילו בטובם להכנס לראות "מה זה הדבר הזה האגודה הישראלית וגו'". אם אנשים אומרים לך שהם התקשו למצוא את ההודעה על ביטול ההרצאה, כי לא ידעו שצריך לחפש בפורום, אולי תקבל את זה כמדד מסוים למה שעשוי לקרות למשתמשים שנכנסים לאתר באקראי, ולא באופן קבוע?
      נכון, הפורום זה המקום הנוח והיעיל להודיע הודעות. אבל כל עוד לא כתוב בדף הראשי בגדול "פורום – הודעות ועדכונים", אף אחד לא אמור לדעת שהפורום הזה נועד להודעות ועדכונים, לאור העובדה שפורום בדרך כלל נועד לדיון.
      לא ברורה לי התוקפנות שלך כלפי משתמשים פוטנציאליים. אני מבינה שזה עבודה, ומעצבן, וכולי, אבל לדעתי אנשים שיחליטו לעזוב את האגודה בכעס בגלל הרצאה שבוטלה ושהם לא ידעו על זה זה ממש לא משהו שאנחנו רוצים. אנחנו צריכים ללכת לקראתם, לא להיפך.

• #164854 הגב
      NY
      משתתף

ודי לחכימא ברמיזאאא…

• #164855 הגב
      Boojie
      משתתף
    • #164856 הגב
      NY
      משתתף

אבל, לעומת זאת, הסברתי מה אני עומד לעשות, השבעתי את רצון המתלוננים, ולמעשה סיימתי את הדיון עוד בטרם דהרת להוכיחני על לוחמנותי.
      Tsk, tsk…
      שנאמר – קשה, אבל נעים!

• #164857 הגב
      יאיר
      משתתף

קראתי את כל התגובות בעניין, ואני שמח שעוררתי את הנושא.
      תשובתו של ניר בקשר לשינויים המתוכננים סיפקה אותי.(למרות שהיא ניתנה רק לאחר תגובות נזעמות של עוד אנשים ונתנה יחד עם שאר תגובותיו של ניר הרגשה של- "אני מנהל האתר ואני תמיד צודק").
      אני גולש די טרי (האמת-ממש טרי) באתר הזה, וממנו נודע לי בראשונה על ההרצאה המדוברת. אני מתעניין במד"ב ופנטזיה והיה לי חבל שהיא בוטלה.
      תהיו בטוחים שאני לא אפסיק לגלוש לאתר הזה (במיוחד עכשיו שאני מכיר את כל הפינות שלו…),ושאין לי ולא היה לי שום עניין לעורר ויכוחים על נושאים כאלה.

• #164858 הגב
      אהרון
      משתתף
מציג 16 תגובות משורשרות
מענה ל־הרצאת המחר בבית אריאלה…

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: