better later than never

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה better later than never

מציג 6 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160719 הגב
      ???
      משתתף

ראיתי שהפתיל שפתחה עירית לגבי המפגש אצלנו התרחב עד מאד.
      חברי "הבאר" מאד מודים לארז שאירגן את ההרצאה, לאלי שהעביר אותה ולהדס ועירית שהצטרפו למסע. (דרך אגב – חיכיתם הרבה זמן למונית?)

ההרצאה הייתה מ א ד מעניינת. ההיענות הפתיעה אותי, ואני מקווה שכך זה ימשך בעתיד.
      "הבאר" יצאה לפגרה, ונחזור בסוף פברואר.
      אם מישהו מעוניין להעביר הרצאה אצלנו, אנא צרו איתי קשר בהקדם.
      058830610
      בינתיים אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו (כתובת כבר פורסמה בפורום) ולמסור חוות דעת לרינת.

חשוב לזכור שפעילות "הבאר" מבוססת על פעולות של החברים ("מלחמת בני אור בבני חושך" הייתה פעולה חביבה לקראת חנוכה על דמויות קלאסיות של טוב ורע המד"ב ) ובתקווה בסמסטר הבא גם נזכה להרצאות מפי חברי סגל מקומיים.
      האם יש אפשרות להכין מערך פעולות ? ואז אפשר יהיה לבחור פעולות שעבדו במקום אחד ולהעביר אותן במקום אחר.
      הפעילות של האגודה בקמפוס תמיד מבורכת, ואם למישהו יש הצעות נוספות על איך אפשר לשלב בין האגודה ו"הבאר" נשמח לשמוע.

לסיום תודה רבה לרינת, אירית וכמובן סטאי נעמי.

חגית

• #164802 הגב
      ???
      משתתף

הגישה הכללית שבאר שבע זה "חור" מאד לא נראית לי.

אולי אנחנו לא בדיוק מרכז הארץ, אבל יש מספר חובבים (לא סטודנטים) שגרים בסביבות העיר, או כאלה שיותר נוח להם להגיע לב"ש מאשר לת"א.

באר שבע גם זולה יותר מערים אחרות בארץ, הגישה אליה ברכבת נוחה, אם אתם צריכים מקום לערוך כנס, קחו את העיר הזו בחשבון.
      העירייה לפי מה שהבנתי מאד אוהבת פעילות לנוער ותומכת בה. אולי ניתן לקבל מהם תקציב חלקי למימון אירוע מד"ב ופנטסיה באחת החופשות.

• #164803 הגב
      ???
      משתתף

אמבר מרכזת את כל נושא התכנים וכו' – תוכלי לפנות אליה ישירות בנושא.
      ב"ש זה לא "חור". יש ריכוז של סטודנטים מכל הארץ, והנוער בב"ש הוא בעל פוטנציאל כמו בכל מקום אחר.
      יותר מזה – ב"ש היא נקודת הגישור ליישובי הערבה, וגם שם יש לנו פוטנציאל לא רע…רק צריך להגיע אליהם.
      ניתן ליזום פעילות נוער – מועדון סרטי מד"ב ופנטסיה, חוג מד"ב (ספרות, סדרות סרטים, משחקי תפקידים, קצת אוירונאוטיקה, פיזיקה וביולוגיה מתקדמת על בסיס מרצים מקומיים ואורחים- תכנים שיקבלו תמיכה ומקום מהעירייה, או במסגרת המתנ"ס ואז יש פתח גם למבוגרים).
      מהנסיון שלי עם המתנסי"ם באילת ובכרכור אין בעייה בקטע הזה. גם העירייה בד"כ תומכת ויש לה תקציב טוב לפעילות נוער.
      נושא נוסף שאפשר לבדוק – הפעלת חוגים דומים בשדרות וירוחם במסגרת פר"ח או מלגה אחרת.
      אגב, גם להתלבש על הספרייה העירונית ולתת רשימת ספרי מד"ב חדשים למדף לא יזיק.

• #164804 הגב
      NY
      משתתף

אם את מעוניינת להגדיל את המודעות לאתר שלך, שימי את הלינק אליו בכל הודעה. אל תכתבי "חפשו את הלינק בפורום," כי אף אחד לא יעשה את זה. תאמיני לי – לי זה עולה יותר!

• #164810 הגב
      ???
      משתתף
    • #164816 הגב
      ???
      משתתף

אההה… לא יודע, אם תפתחי מפה תראי שבאר-שבע הרבה יותר קרובה למרכז הארץ (כלומר למרכז של הארץ) מאשר, למשל, תל-אביב.

אני חושב שהמרכז נמצא איפושהו באזור מצפה רמון, לא?

• #164825 הגב
      ???
      משתתף

לא אם אתה בודק מפת אוכלוסיה, אז כל העסק זז הרבה יותר צפונה….

מציג 6 תגובות משורשרות
מענה ל־better later than never

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: