ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › תהייה לגבי הוועד הנבחר:
- This topic has 12 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 11 חודשים by Boojie.
-
מאתתגובות
-
-
Boojieמשתתף
לפתע עלתה בי תהייה: האם הוועד שבחרנו אתמול אמור לכהן שנה שלמה, או עד אייקון 2001?
-
אהרוןמשתתף
-
Boojieמשתתף
יהיו בישיבה מיוחדת בינואר, במקום באייקון כרגיל, כך ששוב נצטרך לגרור את עצמנו במיוחד? זה אומר שבעצם, בגלל ההחלטה המיוחדת לדחות את ההצבעה לועד האגודה בגלל ארמגדון, שינינו סופית ולנצח את מועד האסיפה השנתית???
רק לי זה נראה מוזר? -
NYמשתתף
אני מציע לחברי הועד לשקול את הנושא בישיבתם הקרובה. אני מסכים עם ורד – נראה לי הגיוני כי הבחירות יתקיימו במהלך ה-Icon, לנוחותם של רוב הנוגעים בדבר – אבל יש לנו ועד נבחר, ועליו להחליט.
ההחלטה על הארכת כהונת הועד הקודם התקבלה בהצבעה כללית באסיפה הכללית בה הוא נבחר. עם זאת, כיוון שכעת מדובר בקיצור ולא בהארכה, נראה לי כי נתן לקבל החלטה כזו במסגרת הועד בלבד.
-
ארזמשתתף
כבר נמאס לך מאיתנו, בוג'י?
-
Boojieמשתתף
אבל הרעיון שמעכשיו בשביל הבחירות הכלליות אני אצטרך לנסוע בינעירוני לישיבה מיוחדת, במקום שזה יהיה במסגרת אייקון, די מעצבן אותי, גם מבחינת זמן, גם מבחינת כסף, גם מבחינת התשה, גם מבחינת חוסר יעילות. בסך הכל, הרעיון שהבחירות יהיו באייקון הוא רעיון מצוין, ולא נראה לי שבגלל שינוי חד פעמי שנועד כדי להתמודד עם ארמגדון קון אנחנו צריכים להיתקע עם שינוי לצמיתות של לוח הזמנים.
לאור העובדה שהרבה מחברי האגודה לא גרים בתל אביב, אני חושבת שמתחייבת פה התחשבות בצרכים של כולנו. -
???משתתף
למה שהוועד החדש לא ישמש בתפקידו עד ינואר 2002 אך הבחירות יערכו כבר באיקון ?
הועד האחרון והועד החדש יוכלו לערוך חפיפה אם יש צורך, ואם אין אז פשוט לצורך הנוחיות הבחירות יערכו חודשיים לפני סוף הכהונה וההחלפה המעשית תתבצע בינואר.
או שמא הרעיון פשוט מכדי שיתקבל ?
ודרך אגב- מי חברי הועד החדש? -
ארזמשתתף
תבדקי ב"אודות", מהדף הראשי של אתר האגודה. זה כבר מעודכן.
-
???משתתף
ולגבי הצעת היעול שלי?
-
ארזמשתתף
אני מניח שנוכל למצוא פיתרון יותר פרודיקטיבי, כמו לקיים עוד כמה כנסים, לנוחות ולשמחת חברי האגודה. יש עוד קצת זמן עד אז…
-
Boojieמשתתף
כי עדיין זה משאיר אותנו עם המצב שהועד מכהן מינואר עד ינואר.
חבל שלא הצבענו באסיפה הכללית על הארכת הקדנציה של הוועד שוב עד אייקון 2002, בגלל הנסיבות המיוחדות שנוצרו.
לפיכך, למה שלא נצביע באייקון 2001 על הארכת הקדנציה עד אייקון 2002, בגלל אותן נסיבות של ארמגדוןקון? אם לא תהיה על זה הסכמה – *אז* אפשר להתחיל לחפש פתרונות… -
נעמימשתתף
בגלל אותו תקנון כבר-לא-נסתר של עמותות בישראל. אני בעד ההצעה של פג'ויאה באופן כללי, לשנה זו ולכל השנים הבאות אחריה… אני חושבת שחפיפה של וועד לחודש, פחות או יותר, תהיה מאוד יעילה.
-
Boojieמשתתף
עכשיו השאלה היא מה דעתו של שאר הוועד בנושא.
יש לכם עד מחר להחליט…
-
-
מאתתגובות