ברכות לועד הנבחר והצעה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה ברכות לועד הנבחר והצעה

מציג 7 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160694 הגב
      ?? ???????
      משתתף

קודם כל – מזל"ט לכל נבחרי הועד, אני בטוח שתעשו עבודה מצויינת.
      שנית – אמנם עוד לא עברו 24 שעות מאז שנבחרתם, אבל יש לי הצעה שלדעתי תתרום לכך שחברי האגודה ירגישו ש-"לאגודה אכפת מהם" (נדמה לי שזו אחת המטרות שהיו"ר החדש הציב לעצמו).
      לדעתי, לכל חבר חדש או חבר שחידש את חברתו, צריך לשלוח (*פרט* לכרטיס החבר) גם מכתב בנוסח: "אנו מברכים אותך על הצטרפותך/חידוש חברותך באגודה", "מקווים שתהנה מהפעילות שאנו מתכננים בשנה הקרובה", וכו' וכו' וכו'.
      נכון, לא מדובר באיזה שינוי מהפכני בדפוסי הפעילות של האגודה, אבל נדמה לי שזה יוריד, אפילו במקצת, את תחושת ההתמרמרות שהובעה פה ובפורומים השונים כלפי האגודה, ולו בזכות העובדה שהאגודה תעשה בכך משהו שמנסה לתת לחברים הרגשה טובה.

• #164660 הגב
      cheshercat
      משתתף

אז קודם כל תודה, לך ולכל המברכים.
      בנוגע להצעתך – בישיבת האגודה הקודמת שהיתה באייקון ניסיתי בין הצעקות שהיו שם להעלות את הנקודה הזאת בדיוק.
      מעבר לעובדה שפשוט לא מקובל, לדעתי, לשלוח כרטיס במעטפה ריקה, אני חושבת שזו הזדמנות להציג לחברים חדשים כמה לינקים שימושיים (בראש ובראשונה זה של אתר האגודה) ואת הנפשות הפועלות (לאלו שלא ממש אוהבים את הטאינטרנט) וכו'.
      במילים אחרות … ראה את הנושא בטיפול.

אני חושבת שאני יכולה להעיז ולהגיד שלא רק אני, אלא גם חברי הועד האחרים, ישמחו מאוד לקבל הערות בונות והצעות כגון אלו, הן מעל דפי פורום זה והן במיילים שמפורטים ב"אודות האגודה" (וואוו ניר, זה היה עידכון במהירות האור :)

• #164661 הגב
      NY
      משתתף

…טוב, נו, הגעתי הביתה עוד לפני שהוחלט מי באמת היו"ר… שילוב של קרבה גיאוגרפית ונהיגה משובחה… :-)

בכל אופן – ברכותי. אני גם מוכן לעזור בניסוח והגהה של הודעות מטעם האגודה, כגון זו המוצעת על ידך ועל ידי רז.

Enjoy…

• #164662 הגב
      אהרון
      משתתף
    • #164664 הגב
      cheshercat
      משתתף
    • #164666 הגב
      NY
      משתתף
    • #164697 הגב
      ???
      משתתף

בתור חברת אגודה לא ממש הייתי ששה לקבל מכתב שאפשר לנגב איתו אתם תחליטו מה.

הייתי הרבה יותר מעדיפה לראות פעילות קונקרטית מאשר ג'אנק מייל.

התמרמרות שהועלתה כאן בוודאי קשורה למיעוט הפעילויות, מכתב רשמי לא יגביר אותן.
      פעילות פרטית של חברי אגודה וחובבים כן.
      לדוגמה – התא שנפתח באוניברסיטת בן גוריון הוא פעילות פרטית של חובבים שברובם אינו חבר אגודה (עובדה שתשתנה בקרוב מאד).

אין להטיל על הועד את ארגון הפעילויות.
      החברים צריכים לעשות זאת בתמיכה עקיפה של הועד (הועד יכול לעזור בהבאת מרצים או המלצות על תוכניות שהצליחו).

הועד, כפי שאני רואה זאת, צריך לדעת להפעיל את חברי האגודה על מנת שהם יפעלו יותר.
      פעילות מד"ביסטית שוטפת לאורך השנה צריכה להיות המטרה של כולנו.

• #164713 הגב
      דותן דימט
      משתתף

עברו הימים בהם יכולנו להסתמך על המימד לפרסם הודעות לחברים.
      יחד עם הכרטיסים *חייב* להשלח גם מכתב ענייני, שמפרט בפני החבר את
      הפעילויות הצפויות בקרוב (אם ישנן כאלו) ומידע על דרכים ליצור קשר עם
      האגודה (אתר, פורום, רשימות דיוור, טלפונים של אנשי קשר כמו מזכיר ונציג ועד).

מציג 7 תגובות משורשרות
מענה ל־ברכות לועד הנבחר והצעה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: