סיכום ישיבת האגודה שנערכה היום:

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה סיכום ישיבת האגודה שנערכה היום:

מציג 10 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160692 הגב
      Boojie
      משתתף

עמנואל לוטם, יושב הראש היוצא של האגודה, סיים את תפקידו בעקבות החלטתו שלא להתמודד שוב בבחירות לאגודה. לאות הוקרה על פועלו הרב למען האגודה, הוענק לו עותק של הספר "חולית" כרוך בעור. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולאחל לעמנואל שיוסיף לתרום לאגודה עוד שנים רבות, גם מחוץ לוועד, ולהודות לו על כל מה שכבר עשה למען האגודה. אני מאמינה שכולם שותפים איתי באיחוליי.

הבחירות לוועד האגודה נערכו, לאחר הצבעה בנושא, באופן חשאי (על גבי פתקים). נבחרו שבעה חברי ועד ושני חברי ועדת ביקורת (שנבחרו פה אחד בגלל מיעוט מועמדים – למשך כמה זמן חשבנו שכלל לא תהיה ועדת ביקורת, בגלל חוסר מתנדבים). מבין חברי הועד הנבחרים, נבחר ליו"ר זה שקיבל את מספר הקולות הגבוה ביותר.

הועד הנבחר הוא:
      הדס פרבר ("אמבר") – יושבת ראש הועד
      צור ליסבונה ("ואנדרווקן")
      עירית דורון ("צ'שרקט")
      ארז אברמוביץ'
      אהרון האופטמן
      דותן דימט
      נעמי וינר

* ראשות הוועד הועברה מאוחר יותר לארז אברמוביץ', לפי החלטה של חברי הוועד. *

חברי ועדת ביקורת:
      עו"ד ארז מבורך
      ארן רהט

אני רוצה לאחל לחברי הועד ולכולנו שנת פעילות פוריה ומוצלחת!

• #164655 הגב
      Boojie
      משתתף

1. לבחירות הבאות יש לדאוג לטוש מטעם האגודה, שיכתוב על הלוח ושאפשר יהיה לקרוא גם מה כתוב שם.
      2. יש להציב שומר בכניסה שיחפש על גופם של הנכנסים ויוודא שאינם חמושים בעטלפים.
      3. חברינו לאגודה הם חבורה של פסיכים. אני גאה להימנות על חבורת פסיכים שכזו…

• #164656 הגב
      O'Lucifer
      משתתף
    • #164657 הגב
      איה
      משתתף
    • #164658 הגב
      שלמקו
      משתתף

מתוך שבעה חברי ועד, רק שלושה מוכרים לי על פי שם (אולי יותר על פי פרצוף, אבל לשים אותו בפורום זה קצת מוגזם… או לא?)

בכל מקרה, אם הייתי יכול להגיע לישיבה הייתי בהחלט מגיע, אבל בהחלט ברכות לנבחרים.

למעשה- חוסר ההכרה שלי יכול להיות סימפטום טוב- הוועד צריך דם חדש.

ושוב, מי המזכיר החדש? (במידה שלא מדובר בדניאלה, כמובן…)

• #164659 הגב
      דותן דימט
      משתתף
    • #164663 הגב

<צחוק פרוע וחסר שליטה>

• #164667 הגב
      אמבר
      משתתף

לעמנואל לוטם ולחברי הועד היוצא

לכל מי שהתענין וטרח להגיע להצבעה גם ככה באמצע יום של חול

ולגיורא שעבד קשה כל הערב, במיוחד על הספירה, ובסוף עוד חטף כמה עטלפים שהגיעו אליו בטעות

• #164674 הגב
      Boojie
      משתתף

למה נדבק לי שם ארז? טוב, לא נורא, העיקר שתוקן.

• #164699 הגב
      ???
      משתתף

מחלתי לך…

רק תגידי מאה פעם אווה מריה… מאתיים פעם טה-דאום ותזרקי מלח מעבר לכתף
      :))

• #187046 הגב
      רחל לוי
      משתתף

אל חברי האגודה שלום וברכה,
      שמי רחל ואני אלמנת צהל.
      אני תושבת אלעד השכנה וכבר שש שנים מנהלת מלחמות על הנצחת בעלי היקר באלעד,לאחרונה הצלחתי יחד עם חבר המועצה משה בן חורין להקים ספריה עירונית על שמו של בעלי,אנו מקווים לפתוח את הספריה ב26/6/08, אך חסרים לנו ספרים רבים אודה לכם באם תוכלו לתרום למען מטרה נעלה זו שהינה מטרה כפולה ומכופלת:
      סוף ,סוף הנצחה לחלל צהל בעיר חרדית דבר המהווה תקדים חשוב,וחשיפת הציבור הדתי והדתי לאומי לספרים מגוונים.
      אודה לכם על שיתוף הפעולה,
      רחל לוי 054-4765558

מציג 10 תגובות משורשרות
מענה ל־סיכום ישיבת האגודה שנערכה היום:

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: