ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › מזכיר/ת האגודה
- This topic has 13 תגובות, 8 משתתפים, and was last updated לפני 23 שנים, 11 חודשים by ???.
-
מאתתגובות
-
-
גלמשתתף
כיצד נבחר?
-
????משתתף
לפי מה שאני הבנתי..
-
דותן דימטמשתתף
כיוון שהמזכיר עושה עבודה אמיתית, זהו תפקיד אליו ממונה אדם אחראי בהחלטת הועד, לא בבחירות כלליות.
דותן, במצב-רוח סרקאסטי, אבל רק קצת.
-
דניאלה הראלמשתתף
-
???משתתף
לא הבנתי, אז בוחרים מזכיר או מה?
לא הגיע הזמן שמישהו יפרסם את כל הנהלים של האגודה? כולל נהלי הבחירה וחובות הנבחרים. אני פשוט לא מבין מה הולך כאן, אנחנו סומכים על כל מני אנשים שכביכול אמורים "לדעת" מה צריך לעשות, אבל אין לנו שום דרך לבדוק אם דבריהם נכונים (אני כמובן לא מדבר על הטעיה מכוונת אלא על טעות בתום לב, אני לא בטוח שיש כאן מישהו שזוכר את התקנון בעל פה).
בקיצור, אז יש בחירות למזכיר או לא? ואם כן, מה התפקיד של גיורא? מזכיר זמני? מועמד למזכיר הבא?בסטארבייס למשל (שמפרסמים את התקנון שלהם באינטרנט) כתוב בתקנון שסגן צריך להיות ביחסים אישיים קרובים עם היו"ר, כלומר במילים אחרות הוא צריך להיות חבר שלו. אולי זה גם הסטטוס של המזגיר אצלנו?
-
NYמשתתף
בישיבה נבחרים:
1. שבעה חברי ועד האגודה
2. שני חברי ועדת ביקורתכל שאר ממלאי התפקידים באגודה נבחרים ע"י הועד בלבד.
גזור ושמור.
-
NYמשתתף
יו"ר האגודה, שהוא אחד מחברי הועד, נבחר גם הוא בהצבעה בישיבה.
-
Boojieמשתתף
מחפשים אומלל שלא יודע למה הוא מכניס את עצמו, שמפגין נכונות תמוהה להטיל את עצמו לחסדי מערכת העינויים החמורה ביותר מאז האינקוויזיציה, וברגע שהוא לא מסתכל – ועד האגודה מטיל עליו את התפקיד!
-
דניאלה הראלמשתתף
עליו/ה לבנות תיבת משוב!
-
???משתתף
-
???משתתף
ולמצוא הליך יותר תקין, יעיל, ופחות ריכוזי.
-
אמברמשתתף
הזו בין כמה אנשים, בתקווה שנמצא יותר מאחד שיהיה מוכן לקחת על עצמו את המטלה
-
גלמשתתף
-
???משתתף
מילות חוכמה אמיתיות!
אני מסכימה ב 100% שיש לחלק את העבודה בין אנשים אחרת הכל נופל על אדם אחד ואז כועסים עליו או עליה למה הם לא מספיקים לעשות הכל. זהו אחד מהשינויים שרציתי להביא בפני הועד אם אבחר אבל כיום אני לא בטוחה אם בכלל אציג את מועמדותי.
— אילנה.
-
-
מאתתגובות