מועמדים לוועד האגודה

ללא כותרת ללא כותרת פורום האגודה מועמדים לוועד האגודה

מציג 33 תגובות משורשרות
  • מאת
    תגובות
    • #160675 הגב
      ארז
      משתתף

אם כבר מדברים על הצהרת כוונות…. כן, אני מתכוון להציג את מועמדותי לוועד האגודה.

אך אני מתכוון להציג את עצמי ואת כוונותי באסיפת האגודה.

תמיד חשבתי שעדיף לדבר פחות ולעשות יותר…

• #164514 הגב
      ???
      משתתף

על קיום האגודה נודע לי לפני שנה בערך, דרך פורום iol. יש הרבה דברים שאני חושב שניתן לשפר או צריך לשנות, והדרך היעילה ביותר היא לבצע שינוי כזה מבפנים.

אישית, אעדיף לעסוק בנושא גיוס כספים ומציאת ספונסרים. מעבר לזה, מה שיידרש ואוכל לעזור.

עקרונית, מבחינת השינויים שהייתי רוצה לראות: אני תומך נלהב בהכנסת כל הזרמים למסגרת העל של האגודה, בלי שיאבדו מהייחוד שלהם. איני עושה הבדלה בין פנטסיה, גרעין קשה או מועדון אוהדי זינה, לצורך העניין.

הגדלת מספר החברים תאפשר לחברי אגודה להפוך לגורם בעל כוח צרכני שיוכל, אולי, להשיג יותר תשומת לב מצד גורמים מעוניינים. עקרונית, יש פוטנציאל.

חיזוק הקשר עם החברים חיוני. חייב להיות קשר בלתי אמצעי בין הוועד לחברי האגודה. מעבר לזה – העשרת תכנים של כנסים, חיזוק הסיוע לתאים מקומיים בארגון ובמתן תכנים, שמירת קשר וטיפול בצד הלוגיסטי של תעודות, הרשמה ודואר בצורה רצינית, חלוקת תפקידים ברורה ומסודרת לחברי הוועד כך שלכל פנייה תהייה כתובת.

בסה"כ, אני ניגש לתפקיד בעיניים פקוחות מאחר ואני משוכנע בצורך לבצע שינויים. אין כאן טעמי כבוד או מרדף אחרי "להיות איש חשוב", אלא נסיון לבצע שינוי לטובת מה שאני מאמין בו. התלבטתי אם אוכל לבצע עבודה התנדבותית למרות מגבלות העבודה וכו', והחלטתי לנסות רק אחרי שהשתכנעתי שאוכל לעמוד בזה. אני מודע היטב לעובדה שכל אותה ביקורת שהפניתי כחבר לוועד תופנה כלפי, ולאו דווקא בעדינות…

קצת רקע אישי: בן 31, נשוי+1, קורא (וקונה) מד"ב מגיל צעיר. תואר במזרחנות, סרן במילואים, בעלים גאה לחתולה וכלב.

• #164517 הגב
      אמבר
      משתתף

ולמי שבמקרה עדין לא מכיר אותי:

אני מנהלת פורום המד"ב של אורט מזה חודשים אחדים, אחת המשתתפות הקבועות בפורום, עוד כשהפורום היה פעיל ב IOL (וגם משתתפת בפורומים של נענע ו IOL ).

במסגרת הזאת אני גם העורכת של "בלי פאניקה !!!" העיתון של פורום מד"ב – עיתון שמכיל פרקים מספרים חדשים, ביקורות ספרים, וכתיבת מד"ב מקורית.

אני גם המארגנת של "התא הירושלמי" – תא חובבי מד"ב, שהוקם על בסיס הפורום, ונפגש מדי פעם לפעילויות שונות בנושאי מד"ב – סרטים, הרצאות וכו'.

אה, ואני גם עו"ד במקצועי, בעלת תואר שני במשפטים. חובבת מד"ב די ותיקה ( בערך מילדות).

במהלך התקופה שאני משתתפת בפורומי המד"ב ברשת שמעתי (וגם השמעתי) הרבה טענות על האגודה – על כך שאין מספיק פעילויות, שהפעילויות הקיימות לא מספיק מגוונות, על הנתק שקיים בין הועד לבין חובבי המד"ב והפנטסיה בשטח, על כך שרק חלק מזערי מבין חובבי המד"ב בכלל שמעו על האגודה ומודעים לקיומה.

אז מבחינתי, הגיע הזמן להפסיק לקטר ולהתחיל לנסות לראות איפה אפשר גם לעשות ולעזור.
      אני חושבת שאנשים כמוני שנמצאים בקשר מתמיד עם לא מעט חובבי מד"ב מכירים חלק מהבעיות והנושאים המפריעים לחברי האגודה. ברור לי שלא כל דבר אפשר לשנות, ולא כל שינוי יעשה ויראה מהיום למחר, אבל אם לא ננסה, אז גם לא נדע…

• #164521 הגב
      dreaming
      משתתף

ברצוני לדעתי מהיכרות אישית עם כל השלושה שהציגו פה את מועמדותם.
      ארז
      צור
      אמבר

בכוונתי לתמוך בשלושתם, וברצוני שעוד אנשים יתמכו בהם על מנת להעלות את קרנה של האגודה ולקדם אותה. אני יודע ששלושתם חובבי מד"ב ופנטזיה נלהבים, יותר מזה שאני יודע שהם רציניים בכוונותיהם וזה לא כוונות סרק.

כפי שארז ציין מעשים ולא דיבורים זה העיקר, לכן אני מעמיד את הדואל שלי לתשובה לכל המעוניינים. אומנם אנני דובר רשמי, אך אני תומך המועמדים בלב שלם. מכיוון שאנחנו לא מעריצים פה איזה קמפיין בחירות משומן ולכולנו מטרה אחת באגודה, אז אני מעמיד את עצמי לתת תשובה לכל המתלבטים מדוע לבחור בארז, צור ואמבר.

בהצלחה לכולם, ונתראה בכנס.

דרימינג, שינצל את המאורע להפטר מעוד כמה ספרי אנדר …

• #164522 הגב
      נעמי
      משתתף

אהרון האופטמן, דותן דימט, ניר יניב ושפחתכם הנאמנה.

• #164524 הגב
      cheshercat
      משתתף

שמי עירית.
      אני חובבת מד"ב ופנטסיה שנים רבות, ומשתתפת בפורומי המד"ב של נענע אורט ואי. או. אל.

לאגודה הצטרפתי בשנה האחרונה.
      נודע לי על קיומה של האגודה דרך הפורומים, אבל במרבית המקרים ההתייחסות אליה לא הייתה חיובית. כך שהחלטתי להצטרף הייתה בגדר – "אווכח במו עיני". בישיבת האגודה שהייתה באייקון האחרון הבנתי שהתבוננות מהצד היא לא הפתרון.

הבעיה העיקרית לדעתי היא גודלה של האגודה.
      אגודה עם מספר מצומצם של חברים מתקשה לקיים פעילויות בכמות וברמה הרצויה (כן, הכל מסתכם בסופו של דבר בכסף). דבר זה גורם לעזיבת חברים את האגודה …. מה שמוביל ללולאה אין סופית (או שמא סופית, אבל עם סוף לא טוב).
      ניתן להגדיל את מספר החברים באגודה ע"י פעולה במישורים שונים, כמו: גיוס חברים חדשים, על ידי פרסום נרחב יותר של האגודה, וכן שמירה – על החברים הקיימים, ומטרה זו חשובה לא פחות.
      בין התלונות ששמעתי רבות הייתה התלונה, שהאגודה לא מחוברת מספיק לציבור חובבי המד"ב (פורום האגודה היה צעד ראשון וחשוב לשיפור המצב).
      בנוסף, כדי לשמור על קשר רציף עם חברי האגודה יש צורך במאגר נתונים מעודכן וקל לעדכון (נושא שחשיבותו תלך ותגדל ככל שמספר חברי האגודה יגדל). בתחום הזה יש לי ניסיון, שאשמח להעמיד לרשות האגודה.
      למעשה בעקבות בקשתו של אחד מחברי הועד, לקחתי על עצמי לעדכן ולטפל ברשימת חברי האגודה, ולטפל בנושא חידוש רישומי חברים.
      כתוצאה מעבודתי אחדים מחברי האגודה שחברותם הסתיימה (ולא היו מודעים לכך) מחדשים את חברותם באגודה.

אני מוכנה לתרום מזמני ומכישורי לצורך פעילות לקידום האגודה בפרט והמד"ב בכלל.

• #164526 הגב
      Boojie
      משתתף

בעיניים עצומות!

• #164528 הגב
      NY
      משתתף

לא, לא, סליחה.
      אני מתנצל אם נותר הרושם שאני מתמודד.
      אני לא.

יש לי תפקיד מסוים באגודה – אחראי אינטרנט – אותו אני ממלא ממש מההתחלה, וזאת ללא היותי חבר ועד. אשמח, כמובן, להמשיך בתפקיד זה, ואבקש מהועד החדש לאשש זאת, אבל את הפוליטיקה אני משאיר לאחרים. אני מעדיף לעשות את מה שאני טוב בו. חברי הועד היוצא, כמו גם, אני מקווה, הנכנס, יודעים כי נתן לפנות אלי לעזרה בתחומים רבים ומגוונים – דבר שלא ישתנה עקב יציאתי מהועד.
      Though I don't walk dogs… :-)

בכל אופן – תמיכתי הנלהבת לנעמי, דותן, ארז ובוג'י – אם תתעשת זו האחרונה ותחליט, סוף סוף, להראות לנו מה זה…

• #164532 הגב

בעקבות דרימינג ידידי היקר
      ארז, צור, אמבר, עירית את קולי קיבלתם.
      בוג'י – אם קולי בעל משמעות – אשמח אם גם את תצטרפי לוועד.

• #164535 הגב
      אהרון
      משתתף

אם כבר נעמי הזכירה אותי, אז הנה תגובתי:
      אני שמח שאנשים חדשים הציגו את מועמדם, ואני בטוח שיש ביניהם בעלי כישורים שיוכלו לתרום רבות לקידום מטרות האגודה. אני מניח שבעת האספה יופיעו מועמדים נוספים.
      אשר לי – אשמח להמשיך את פעילותי בועד (אם אכן יתמכו במועמדותי. למי שלא זוכר – הייתי חבר ועד מאז הקמת האגודה, אחראי על המפגשים בבית אריאלה, הרציתי וסייעתי מעט בארגון "אייקון", כתבתי מאמרים באתר, ובעברי הרחוק ערכתי את "פנטסיה 2000").

וכעת, חברים, צריך לחשוב גם על היו"ר הבא. למרבה הצער, עמנואל לא מתכוון להמשיך בתפקידו, למרות שלדעתי זה היה המצב הרצוי. וקשה יהיה להיכנס לנעליו, כמו שכולנו יודעים.
      לדעתי, היו"ר החדש/ה צריכ/ה להיות מישהו/י שגם כבר הוכיח את עצמו/ה בפעילות לאורך זמן, גם מעורה היטב בתחום, גם בעל/ת כושר ארגון, גם מקובל/ת על רוב החברים, וגם "ייצוגי/ת" כלפי גורמי חוץ. מה לעשות, חוץ מעמנואל אני לא רואה הרבה כאלה, אבל יו"ר חדש צריך להיבחר. אם אתם תוהים אם אני מציע את עצמי לתפקיד היו"ר, התשובה היא לא. המועמד שלי הוא דותן דימט.

• #164537 הגב
      ???
      משתתף

למרות שלא הססתי לבקר את האגודה ואת חברע הוועד, אני בהחלט מכבד ומעריך את מה שהם עשו. קודם כל בגלל עצם ההתנדבות, שנית בגלל החשיבות של הקמת ושימור הגוף הזה חי ונושם, ושלישית – טוב, זה לא ממש תענוג – וגם לא קל מבחינה אישית – לעשות ולהשקיע ולקבל קיתונות של ביקורת בתמורה…
      יש לי הערכה מיוחדת לשני אנשים – לניר יניב (כן…אין פה עניין אישי. אני חושב שהוא עושה עבודה טובה באתר, ואני מפריד בין פסים אישיים ליחסי עבודה) ולדותן. דותן הרים את המימד, ועורך אותו בכשרון.
      מצד שני, מי שצריך היום לעמוד בראש הוועד הוא אדם יוזם, דוחף, בעל קשרים במקומות הנכונים – כולל עיריות, גופים מסחריים, רואי חשבון וכו' – ונסיון ניהולי "כבד" מוכח. לארז יש את כל אלה (למי שלא יודע, הוא בעל עסק מצליח בתחום די תחרותי, עם תואר הנדסה מהטכניון). ראיתי אותו בפעולה. לדעתי הוא האדם שאנחנו צריכים עכשיו.
      מלבד כישורי נהול, ישנה חשיבות רבה ליכולת להקדיש זמן אישי, ומכאן – חוסן כלכלי מסויים. כל אדם בוועד יתרום מזמנו: ראש הוועד כל שכן. המסירות צריכה להיות רבה (יעידו, אני מאמין, אנשי הוועד היוצא, ובמיוחד עמנואל). חלק מהדברים יהיו כרוכים בהוצאות שיקח זמן עד שיוחזרו, וזמן ודלק עולים כסף ובאים על חשבון העסק, המשפחה או שעות השינה. מי שעומד בראש הפירמידה הוא זה שצפוי להוציא הכי הרבה ולעמוד בלחץ המשפחתי והכלכלי הגבוה ביותר, חד וחלק.
      אגב – וזוהי סוגייה כואבת: נושא ההוצאות. לא משנה אם אהיה בוועד או לא, ככל הזכור לי – ואהרון יתקן אותי אם אני תועה – לעובדה שאנשים עבדו בפנטסיה כמעט ללא תמורה היה משקל בנפילתה. זה נסיון שאם הוא נכון, צריך ללמוד ממנו. אשמח לקבל תשובה – כאן או בנסיבות פרטיות – לעניין הזה, כדי ללמוד מהעבר ולהבטיח שלא נחזור על טעויות.

• #164538 הגב
      איה
      משתתף

מכל הסיבות שהזכרת עד כה, מסכימה בהחלט.
      וגם מהסיבות שהזכיר אהרון.
      והודעתי זו היא גם תגובה להודעה של אהרון.
      אני מסכימה איתו בחלק מהגדרותיו (של אהרון) ליו"ר מתאים, ולכן אני מציעה את ארז כיושב ראש האגודה.
      הוא בדיוק מתאים להגדרה שלך ליו"ר מתאים: * מעורה היטב בתחום ויש לו אהבה לנושא (חבר ועד, משתתף פעיל בפורומי מד"ב ומי לא שמע על רשימת ארז?)
      * בעל כושר ארגון (כפי שצור הזכיר) – שזו תכונה חשובה ביותר אם רוצים להזיז דברים במקום רק לדסקס
      * מקובל על ידי רוב החברים – (ע.ע – סעיף אחד :-) )
      * בהחלט ייצוגי כלפי גורמים חיצוניים – חיוני לצורך קשרים עם חברות חיצוניות ומציאת ספונסרים שיעזרו בקיום האגודה.

מאוד קשה לי שאומרים לי על אדם ש"הוכיח את עצמו בעבר" ואין לי שמץ על מה מדובר ועל אילו מעשים מדובר.
      אני מעדיפה אדם שאני מכירה אותו ואת כשרונו/ יכולתו לנהל את האגודה על הצד הטוב ביותר. אחד שמתרוצץ ומתאמץ להגדיל את מניין חברי האגודה, אדם שכשמשהו מפריע לו הוא רץ לשנות.
      ולכן צור, בזה אני מסכימה איתך, הוא בהחלט האדם שאנחנו צריכים עכשיו.

• #164540 הגב
      דמוסתנס
      משתתף

ומאוד בעד צור ונעמי לוועד!

ואם תתווסף אלילה וורלונית כלשהי לרשימה (אהממ אההמממ), אני אהיה גם בעדה :-)

דמוסתנס.

• #164541 הגב
      שלמקו
      משתתף
    • #164542 הגב
      שלמקו
      משתתף

דבר ראשון- אין באפשרותי להגיע לאסיפה. אני לומד בטכניון ולא יכול לנסוע לתל-אביב רק בשביל הצבעה, כמה שהיא חשובה (בעייה דומה יש לי עם הבחירות לראשות הממשלה). אם הייתה אפשרות בשבילי להצביע מראש- אבל אין כזו…

שנית- כבר הזכרתי שאני סטודנט בטכניון? זמן היא תופעה ששומעים עליה רק בתורת היחסות, ולהיות 100 ק"מ ממרכז ההתרחשויות לא בדיוק עוזר…

שלישית- אני לא ביצועיסט… תנו לי משימה ואני אעשה אותה, אבל לארגן מראש- לא אני…

אז אל תצביעו בעדי!

תצביעו בעד נומי. ולא לשכוח שלאהרון עדיין יש קשרים.

• #164543 הגב

וגם לדעתי הוא מתאים יו"רות האגודה.

• #164544 הגב
      איה
      משתתף
    • #164545 הגב
      cheshercat
      משתתף

ארז משלב שני דברים חשובים – הוא חובב מד"ב שרוף (והכוונה פה ליותר ממרבית חובבי המד"ב שאני מכירה) מה שעושה אותו מחוייב מאוד לעניין, ויש לו כשיורים ניהוליים שיכולים להזניק את האגודה קדימה.
      נוסף לזה בזמן הקצר שהוא בועד הוא הביא מספיק קבלות על היותו אדם שמזיז דברים, ובקצב מהיר ממה שאנשים הורגלו אליו …. אופס, זה כבר שלוש.

בקיצור ולעניין – גם אני רואה בארז את המועמד המתאים ביותר לתפקיד יו"ר האגודה

• #164546 הגב

נכון- ארז הוא קלף מנצח..
      אם אני חושב על ארז ועל המועמדים האחרים שאני מכיר- אז יש סיכוי לאגודה דינמית ופעילה.

• #164547 הגב

שלום כולם,
      אני דניאלה, לשעבר מזכירת האגודה.
      פעלתי באגודה זמן רב, הייתי מזכירת האגודה במשך שנה ואחת מנציגי האגודה באייקון 2000. כמו כן, אני פעילה בסטארבייס 972, וחברת וועד בו.
      ככל שאני יותר פעילה בשני הגופים אני רואה עד כמה חשוב שיהיה מישהו שיהווה גורם מקשר, מישהו שיידע מה קורה בשניהם.
      לדוגמה – אייקון, שהוא לדעתי אחד מהאירועים הכי חשובים שמארגנת האגודה, לא יוכל להתקיים בלי שיתוף פעולה עם המועדון. שיתוף פעולה שכזה יכול להתקיים רק בעזרת מישהו בעל סמכות בשני הגופים, בלי נטייה לגוף אחד יותר מלשני, שידע מה קורה ומה היא טובת הכלל.
      לדעתי אוכל למלא תפקיד זה היטב, ואני מקווה להמשיך ולהיות, גם אם לא אבחר, נציגת האגודה בפני סטארבייס.

דניאלה

• #164554 הגב
      ???
      משתתף

עכשיו אני מבינה מדוע נאלצו אנשים לחכות שבועות ויותר כדי לקבל כרטיס חבר, ולמה חיכו חברי אגודה למימד כל כך הרבה זמן, זה בהחלט מסביר את * תפקודה הלקוי של מזכירת האגודה *
      היא היתה עסוקה מדי בלהיות חברת ועד בסטארבייס, לא פלא שלא היה לה זמן ולכן דברים לא נעשו.
      ועכשיו את רוצה להיות חברת ועד בשתי האגודות? זה הרי פשוט וקל…

• #164555 הגב
      Boojie
      משתתף

שמזכיר האגודה, וחבר ועד האגודה, רצוי מאד שלא יהיו חברי ועד בארגון אחר. מעבר לכך, הייתי רוצה להציע שגם לא תהיה להם עבודה קבועה, כדי שלא ייגזל זמנם היקר מענייני האגודה, ואם אפשר, שגם לא תהיה להם משפחה, כי הרי משפחה היא גוזל זמן ידוע. גם בעלי תחביבים ייפסלו על הסף, וכל עיסוק מעבר לעיסוק בענייני האגודה יהווה גורם משמעותי ביותר נגד אותו מועמד.
      ועכשיו ברצינות – שמא נעזוב את הבולשיט ונעבור לדבר תכל'ס? יש לך תלונות נגד דניאלה – אנא שיטחי אותן בצורה ברורה וגלויה, ובלי להיכנס לכל מיני חשבונות מטופשים. כל חברי הוועד הם אנשים שיש להם עוד עיסוקים ועושים זאת בהתנדבות, ואף אחד לא מצפה מהם לא לעסוק בעיסוקים נוספים. בסדר?
      אני חושבת שדניאלה עשתה עבודה נהדרת, אם לוקחים בחשבון את העובדה שרישומי האגודה שנמסרו לידיה לא היו מסודרים דיים, ושהיא עובדת בהתנדבות מלאה ועל חשבון זמנה הפרטי. בכל מוסד יש פשלות, והדרך לתקן את הפשלות היא לא לקטר כל הזמן סתם, אלא לפנות לגורמים הרלוונטיים, בסדר? ומעבר לזה, אם כבר מדברים, יכולת להתנדב בעצמך (הס מלהזכיר!).

• #164557 הגב
      ???
      משתתף

אני לא מבינה על מה את מקשקשת.
      עצם העובדה שהיא התנדבה זה אומר שהיא אמורה להתנדב מרצון, אם היא לא יכולה ואין לה זמן (והיא בפירוש לא בצעה את עבודתה כראוי), היא בהחלט יכולה ללכת הביתה.
      לכל אדם יש משפחה עיסוקים ותחביבים, אבל שתי אגודות זה כבר נראה לי הרבה ואין אפשרות לתמרן בין שניהם באופן שווה, כך שאחת בטח תוזנח (נחשי איזו).

• #164561 הגב
      Kipod
      משתתף

של מזכיר האגודה?

האם מדובר במשלוח עדכונים לחברי האגודה?
      מוזר, כי מעולם לא קיבלתי כאלה.

האם מדובר בהנפקה ומשלוח של כרטיסי חבר?
      מוזר. על אף בקשות רבות לא טרחו לשלוח לי אחד. באייקון 2000 נאלצתי לשלם מחיר מלא על פעילויות.

האם מדובר במשלוח המימד העשירי?
      אופס. גם אותו לא קיבלתי.

רגע? אולי מדובר בהתראה בפני החברים כאשר החברות שלהם פגה?
      לא, סביר להניח שלא, מאחר וטרם קיבלתי התראה שכזאת. מסתבר שאני עדיין חבר, לא?

אולי התפקיד מסתכם בכתיבת פרוטוקולים בישיבות?
      כי אם כן, אז באמת אפשר להסתפק ברשמקול.

אז ספרי לי, דניאלה, לבור שכמוני. מה הם תפקידיו של מזכיר האגודה, והאם את סבורה שבצעת אותם על הצד הטוב ביותר?

• #164563 הגב
      Boojie
      משתתף

בלי לתת שום דבר ספציפי.
      את טוענת שדניאלה לא ביצעה את עבודתה כראוי. יפה. עכשיו פרטי – מה בדיוק היא לא ביצעה כראוי? איזה חלק בעבודתה היא הזניחה? איך היה עליה לשפר את הביצוע? איך את היית עושה את זה יותר טוב?
      כל עוד את סתם זורקת עליה בוץ באופן כללי, היא אפילו לא יכולה להגיב באופן ענייני. ולזרוק בוץ זה כיף, ונורא נורא קל גם, אבל לא מוביל לשום מקום.

• #164567 הגב

בהחלט, מדובר במשלוח עדכונים והזמנות לחברי האגודה, בהנפקה ומשלוח של כרטיסי חבר, במשלוח המימד העשירי, התראה בפני החברים כאשר החברות שלהם פגה, כתיבת פרוטוקולים בישיבות, שליחת חומר פרסומי לגופים שמתעניינים באגודה וכו'.
      וכן, אני סבורה שביצעתי עבודה זו על הצד הטוב ביותר.
      אתה מבין, כשאין לי כלל רישומים שאדם מסויים נרשם לאגודה, קשה לשלוח לו דברים. איני רוצה להטיח אשמות לא בצוות המתנדבים שלנו או במזכירה הקודמת, אבל באייקון 99, נעלמה קבוצה קטנה של אנשים שנרשמו לאגודה. אותם אנשים, אם היו נגשים אלי באייקון האחרון ומבקשים את ההנחה שמגיעה להם בזכות, היו מקבלים כרטיס זמני לתקופת אייקון או, במקרים כמו שלך, הרשמה חינם. כמו כן, הם בהחלט יכלו לעשות את החישוב אם לא שווה להם להרשם לאגודה שנית ע"מ לקבל את ההנחה לאייקון. אם הם לא רצו להרשם לאגודה מתוך עיקרון, תמיד היו חלופות.
      אם אתה עדיין טוען כי מגיעה לך שנת חברות, בבקשה. צור קשר עם מזכיר האגודה הנוכחי, גיורא ליבוביץ': lechuck@worshipper.com ושלח לו את פרטיך המלאים.

• #164573 הגב
      Kipod
      משתתף

אין אני דורש פיצוי משום סוג שהוא. לא על מה שכן קיבלתי או לא קיבלתי מהאגודה, ולא על מה שכן שילמתי או לא שילמתי באייקון.

מה שאני מציע (לא דורש, חלילה. אני לא במעמד לדרוש שום דבר), הוא שהאגודה תעשה בדק בית. הדבר מתחיל ונגמר בכוח האדם ובאחראים עליו. אם מזכיר האגודה בוחר לחלוק סמכויות, זכותו, אבל עליו לקחת עליהן "אחריות פיקודית".
      העניינים התנהלו בצורה מחורבנת, כאשר היה מישהו שהיה אמור לדאוג שלא יתנהלו כך. לדברייך שלך, האחריות להם היתה שלך.

אז כאמור, בהחלט אשמח לשמוע אילו מתפקידי המזכיר כן בצעת על הצד הטוב ביותר.

נ.ב.
      כן, אני מיליטנט מלא ביקורת.
      נ.ב.
      לא נרשמתי באייקון 99. נרשמתי קצת לפניו.

• #164581 הגב
      Boojie
      משתתף

גם אני, לאחר שלא קיבלתי את כרטיס האגודה שלי ואף אחד מפרסומי האגודה, במשך השד יודע כמה זמן, התלוננתי, קיטרתי, ולבסוף קיבלתי שנה (ואחריה עוד שנה, כי משום מה הדברים המשיכו לא להגיע…) בחינם.
      למרבה השמחה, היום אני חברה משלמת, שגם מקבלת את מה שמגיע לה (הזכות לקרוע את התחת בכנסים, כמובן…) :-)

• #164591 הגב

ולכן, כשהעניינים התנהלו "בצורה מחורבנת", לא הייתי בתפקיד אחראי ולא הייתי צריכה לקחת "אחריות פיקודית".

• #164593 הגב
      Kipod
      משתתף

להזכירך, השאלה היתה מה _כן_ עשית בסדר.
      לא מה _לא-לא_ עשית לא בסדר.

ומאחר שדי הפגזתי את האגודה ואת חברי הועד בדואל לאחר אייקון, והרבה זמן, הרי ששוב, הטיעונים שלך אינם במקום.

למה את מאלצת אותי להגיע לתוקפנות שכזאת?

• #164595 הגב

אני לחלוטין לא מבינה מה אתה רוצה ממני!
      הבהרתי לך את דעתי בהודעה "בדיוק מה שאמרת" , והצעתי לך שנת חברות, אבל אתה עדיין ממשיך לתקוף בוויכוח חסר תועלת.
      להזכירך, אני כבר _לא_ מזכירת האגודה, ולכן טענות לשיפור לא אליי.
      והאם באמת יש טעם לפגוע במישהו שבסה"כ התנדב, על זמנו הפנוי, בלי משכורת, וכל מה שהוא מקבל בתמורה זה תלונות?

• #164596 הגב
      Kipod
      משתתף

אני בהחלט לא חושב שאני צריץ לדרוש פיצוי כלשהו.
      הבעייה עם הדברים הללו היא שהם מעין שוחד – "אנחנו ניתן לך משהו קטן, ואתה תשתוק והכל יהיה בסדר. לקחים לעתיד? מה זה בדיוק?!"

באגודה הנוכחית איבדתי את האמון.
      אני מקווה שלאחר הבחירות העניינים ירוצו אחרת.

• #164599 הגב
      ???
      משתתף

העניינים התנהלו בצורה מחורבנת גם אח"כ, בתקופת כהונתך
      באמת שאין צורך להיכנס לפרטים, הם ידועים לכל.

• #164627 הגב
      ??? ???
      משתתף

אם כן מן הראוי שיפרסם הצהרת כוונוות מפורטת כפי שעשה ארז.

מציג 33 תגובות משורשרות
מענה ל־מועמדים לוועד האגודה

You can use BBCodes to format your content.
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

פרטים: