ללא כותרת › ללא כותרת › פורום האגודה › בענייני נחום
- This topic has 9 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 24 שנים, 2 חודשים by ????.
-
מאתתגובות
-
-
????משתתף
אוקיי..נרגענו מהרעיון שהוא הדובר של האגודה ברחבי הפורומים(לכל המתרגשים למיניהם)..
עכשיו, מעבר להודעה של בוג'י חביבתנו שתרגמה את קובץ הוורד לתוך הפורום הרי בוג'י לא תבוא לעזרתי ושאר חסרי הוורד תמיד..
כל כך קשה לעשות קופי פייסט לחמש שש פורומים?(או יותר..)
תודה
אורי -
אהרוןמשתתף
זו דוגמא להודעה שלפי דעתי לא צריכה להופיע בפורום! (אין לי כל מושג על מה מדובר בה – לכם יש? מי זה נחום? איזה קובץ? ואת מי זה מעניין?)
נדמה לי שתפקיד מנהלת הפורום גם לסנן הודעות – אחרת הפורום "יתנפח" מהר לממדים בלתי סבירים ונאבד את הסבלנות לעיין בו ולברור "את המוץ מן התבן". -
????משתתף
נחום לפי מה שהבנתי הוא דובר האגודה ברחבי הפורומים למדב וכו
בוגי יודעת על מה אני מדבר ועוד כמה
אתה לא יודע
אל תטרח לענות -
אהרוןמשתתף
אם זה עניין בינך לבין בוגי – כתוב לה ישירות ולא לפורום!
גם את תשובתך זו היית צריך לכתוב לי ולא לפורום.
וגם אני הייתי צריך לכתוב מסר זה לך ולא לפורום! הפעם עשיתי זאת כדי להמחיש לכולם מה לא לכתוב לפורום – להבא לא אעשה זאת, ואנח מקווה שגם האחרים ינהגו כך. ושוב – מנהלת הפורום תצטרך להפעיל את סמכותה ולסנן מסרים מיותרים. -
???? ??משתתף
אני לא מסכים איתך אהרון.
ההודעה של אורי רלוונטית.
כנראה לא קראת את הדואל שעמנואל לוטם שלח לך בעניין.
אנחנו מנסים לשפר את השרות והתפקיד שאני ממלא הוא בדיוק לשם כך.
אורי תקנתי בכל הפורמים ואני מצטער על השגיעה.
אתה צודק והטעות לא תחזור. -
Boojieמשתתף
אני באמת אבקש מנחום להדביק להבא את תוכן הקובץ לתוך ההודעה בפורום.
-
Boojieמשתתף
נחום הוא איש הקשר הטרי מאד בין האגודה לבין הפורומים למד"ב, פנטזיה ושאר ירקות. התפקיד שלו הוא לפרסם פרסומים רשמיים של האגודה בפורומים, ולהעביר שאלות ותשובות – תפקיד שאני מקווה שידרוש פחות עבודה כעת, בגלל קיום הפורום הזה. וההודעה הזו דווקא בסדר, עד כמה שאני מבינה מה זה "בסדר"…
-
Dongמשתתף
רבותי,
עם כל הכבוד,
או שאורי כיוון לחבריו האישיים, ואז ההודעה לא צריכה להתפרסם בפורום (כשבפורום – לפי הגדרתו – ענינו הוא עניין חברי הפורום)
או שהוא כיוון לכל חברי הפורום, ואז הוא היה צריך לומר מילה או שתיים – כפי שבוג'י עשתה – ולא להעלב (ו"להחזיר") כי מישהו אמר שהוא לא בסדר…
בכל מקרה לדעתי האישית (ואני חושב שזה מה שהפריע לאהרון) פירסום אינפורמציה חלקית, במדייה חופשית, יוצרת תחושת ניכור.
זה כמו שאתם נמצאים בקבוצת אנשים, ומדברים בינכם לבין עצמכם.
לדעתי מנומס יותר ללכת הצידה ולדבר שם בינכם לבין עצמכם. בלי לעשות לנו רעש, ולגרום לנו לניכור – רובנו לא אוהבים שמתעלמים מאיתנו בכוונה.הרגשתי מחוייבות לפרסם את דברי, כיוון שלדעתי ה"קבוצה" הנ"ל "החזירה" לאהרון במידה שחורגת מההגיון, מבלי שמשהו אחר יתייצב לצדו. (ולאחר שהצהיר שלא יענה שוב…)
שלכם,
Dong. -
Boojieמשתתף
אני חושבת שלא היתה כאן כוונה לפגוע, באמת. עד כמה שהבנתי, אורי חשב שכל מי שמצוי באינטרנט מודע לכך שנחום קיבל את תפקיד איש הקשר. זה הכל. אני מאמינה שמשם הכל היה רק אי הבנה, וזה הכל. בואו נשתדל לשמור על רוח טובה בדיונים כאן, ולנהל אותם בצורה ידידותית, בסדר? לא צריך ישר לצאת מנקודת הנחה שמדובר במלחמה או במאבק.
הנושא אכן רלוונטי רק למשתמשי הפורומים למד"ב / פנטזיה. ייתכן שבשל כך אורי לא ראה לנכון לפרט יותר. -
????משתתף
כראוי למנהלת פורום..להבהיר דברים..
תודה
-
-
מאתתגובות